Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Серпня, 2022 р., 09:08
Сьогодні професійне свято тих, хто боронить волю нашого народу в небі. Вдень і вночі вони захищають повітряний простір нашої держави, прикривають та підтримують наших військових з висоти.
07 Серпня, 2022 р., 08:34
Від щирого серця вітаю всіх з Днем міста! Дякую кожному з вас за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій Богодухова.
05 Серпня, 2022 р., 17:00
Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників, які полягли у російсько-українській війні. Міський голова Володимир Бєлий зачитав витяг з наказу Президента України про нагородження нагородами: орденом “За мужність” ІІІ ступеня та медаллю “За військову службу Україні” Вербінського Дмитра Ігоровича (посмертно) – матроса. Нагороди отримала дружина загиблого Героя Ольга Вербінська.
04 Серпня, 2022 р., 09:57
Шановні жителі та особи, які завітали до нашої громади! Від початку війни дедалі більше людей покидає свої домівки через їхнє руйнування чи пошкодження.
02 Серпня, 2022 р., 10:45
За рішенням Кабінету Міністрів України з 1 травня 2022 року споживачів ТОВ «Харківгаз Збут» автоматично було переведено на постачання до «постачальника останньої надії» (ПОН). На даний час функцію ПОН виконує ГПК «Нафтогаз України».
01 Серпня, 2022 р., 16:40
Шановні мешканці громади! За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України, в умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022/2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті теплову енергію та відповідні комунальні послуги.
01 Серпня, 2022 р., 16:05
Через воєнний стан, який зараз триває в нашій країни, багато людей зіткнулись з проблемою отримання свідоцтва про смерть особи, яка померла на тимчасово окупованій території.
29 Липня, 2022 р., 08:01
Цю дату, як кажуть самі спецпризначенці, вони  відзначають, а не святкують, адже 29 липня 2014-го  року став для них одним із найтрагічніших днів: тоді під час виконання  завдання на Донеччині одночасно загинуло найбільше бійців ССО.  Тому сьогодні ми низько вклоняємося світлій пам'яті полеглих та згадуємо усіх, хто загинув у боротьбі за свободу і незалежність України.
28 Липня, 2022 р., 11:06
Керівництво міської ради на чолі з міським головою Володимиром БЄЛИМ, керівництво районної військової адміністрації та представники районної ради урочистим покладанням квітів до погруддя Тараса Шевченка вперше відзначили День Української Державності. Під майоріння синьо-жовтого прапору легкий липневий вітерець ніби розносив у повітрі слова Великого Кобзаря: «Здається – кращого немає нічого в Бога, як Дніпро та наша славная країна..»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.