Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
17 Вересня, 2022 р., 08:20
Ми адресуємо слова подяки і привітання всім тим, хто оберігає людське життя та матеріальні надбання держави від нищівної вогняної стихії та інших надзвичайних ситуацій. А з початком широкомасштабної російської агресії наші рятівники працюють у найгарячіших точках під артилерійськими, ракетними чи авіаційними ударами, наражаючи себе на небезпеку заради порятунку людей, інколи ціною власного життя.
16 Вересня, 2022 р., 16:43
Перед тим, як перейти до порядку денного, міський голова Володимир БЄЛИЙ вручив грамоти місцевим аграріям за вагомий особистий внесок у задоволення продовольчих потреб громади. Чумаченко Микола, який нещодавно набув повноважень депутата міської ради, отримав своє посвідчення. Володимир Миколайович прозвітував про діяльність міської ради у міжсесійний період. Очільник громади позитивно відзначив роботу комунальних підприємств, детальніше зупинився на досягненнях КП «Богодухіввода» (керівник Сергій Троценко). Міський голова подякував депутатам за підтримку та прийняття рішень, які стосувалися розвитку та зміцнення комунальної галузі громади, зокрема придбання обладнання безперебійного живлення. «Вже зараз можна з впевненістю сказати, що наша з вами робота у мирний час рятує нам життя сьогодні»,- наголосив Володимир Миколайович.
16 Вересня, 2022 р., 15:37
Відповідно до листа Департаменту цивільного захисту Харківської обласної військової адміністрації від 15.09.2022 № 02-01-04/765 та листа Богодухівської районної державної адміністрації від 15.09.2022 № 01-29/137, у зв’язку з МОЖЛИВИМИ перебоями у роботі критичної інфраструктури області та громади, жителям та внутрішньо переміщеним особам Богодухівської громади пропонується можливість тимчасового переїзду (евакуації) на зимовий період до населених пунктів Житомирської області із забезпеченням проживання.
16 Вересня, 2022 р., 08:53
Відповідні зміни внесені постановою Кабінетом міністрів України 10 вересня 2022 року «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань державної реєстрації транспортних засобів, допуску громадян до керування транспортними засобами».
15 Вересня, 2022 р., 15:23
Сьогодні сплата за електроенергію є особливо важлива, оскільки енергетиками докладається максимум зусиль для безперебійної її подачі у наші оселі та на підприємства. Це нелегке завдання в умовах війни.
14 Вересня, 2022 р., 09:54
За ініціативою представників депутатських груп "Відновлення України" Богодухівської міської ради та Богодухівської районної ради мешканці нашої територіальної громади отримали гуманітарну допомогу.
13 Вересня, 2022 р., 14:26
 Власники житла, які розміщують у себе вимушено переміщених осіб можуть розраховувати на компенсацію витрат від держави.
12 Вересня, 2022 р., 13:38
День фізичної культури та спорту наші ветерани футболу відзначили участю у традиційному турнірі пам’яті А.Г. Свистунова. Дійшовши до фіналу, наші земляки поступилися господарям - команді з Валок (2:0).  Не зважаючи на поразку, усі учасники змагань отримали найцінніше – задоволення від самої гри, якого усім нам зараз так не вистачає!
11 Вересня, 2022 р., 09:10
Це свято не лише воїнів-танкістів, нині ми вшановуємо самовіддану працю вчених, конструкторів, інженерів і працівників української танкобудівної галузі.
10 Вересня, 2022 р., 13:45
Богодухівщину вже давно по праву вважають кузнею спортивних кадрів. Наша земля славиться як своїми спортсменами, так і талановитими тренерами. Футбол, волейбол, баскетбол, легка атлетика, бокс, таеквон-до, шахи, шашки та інші види спорту успішно знайшли своїх прихильників серед наших мешканців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.