Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
18 Березня, 2024 р., 16:45
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
18 Березня, 2024 р., 15:31
У новий розділ «Довідника безбар’єрності» – «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» інтегрували поради про взаємодію, засновану на повазі до різного досвіду.
18 Березня, 2024 р., 11:23
«Богодухівщина завжди славилася своїми спортсменами. Приємно усвідомлювати, що сучасне підростаюче покоління продовжує цю традицію. Пишаємося вами та надалі будемо підтримувати нашу талановиту молодь»,- зауважив Володимир Миколайович. Міський голова подякував команді і тренеру Андрію ЛУЦЕНКУ за високі результати!
18 Березня, 2024 р., 10:00
Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська зустрілася з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я.
18 Березня, 2024 р., 08:58
Вихованці відділення футболу Богодухівської ДЮСШ 2010-2011 років народження продовжили свою тріумфальну ходу. Щойно повернувшись з Чемпіонату України з футзалу, де здобули бронзові нагороди, провели два переможні матчі стадії плей-оф Кубку Харкова. З рахунком 4:1 обіграли ХФСК (м. Харків) та ДЮСШ-5 (м. Харків) (3:0). За головний трофей Чемпіонату богодухівці будуть змагатися наступними вихідними у фінальному матчі проти «Металіста».
18 Березня, 2024 р., 08:16
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
17 Березня, 2024 р., 11:13
Саме вони щодня дбають про затишок, добробут і комфорт нашої громади, вони виконують свою нелегку і дуже потрібну роботу за будь-яких погодних умов і часу доби, у ранковій тиші і під звуки вибухів…
15 Березня, 2024 р., 15:22
Важливо розуміти, що для українських дітей війна стала частиною їхнього життя. Деякі події можуть серйозно травмувати їх, особливо, якщо вони стосуються вимушеного переїзду з рідної домівки, страху за власне та життя своїх рідних, а також переживань через невідомість майбутнього. 
15 Березня, 2024 р., 14:21
«Доки йде війна, ми не святкуємо. Але сьогодні я не міг не зустрітися з вами, щоб подякувати за щоденну працю, яка підтримує життя у громаді. Комунальна галузь завжди була під особливою увагою міської ради. Навіть у складні часи ми оновлюємо парк комунальної техніки, впроваджуємо енергоефективні технології, що дає змогу економити бюджетні кошти, не підвищувати тарифи для населення та покращувати якість послуг», - зауважив Володимир Миколайович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь