Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
26 Липня, 2024 р., 15:46
Кульмінаційним заходом цієї кампанії став проведений сьогодні «круглий стіл» під гаслом «Екологічні проєкти, що надихають. Ініціативи для спільного майбутнього», який зібрав фахівців різних сфер життєдіяльності громади та представників місцевого бізнесу.
26 Липня, 2024 р., 15:38
Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ із щирими словами вдячності звернувся до представників однієї з найвідповідальніших та найгуманніших професій. «Ваша відданість, професіоналізм та жертовність заслуговують найвищої шани та подяки. Ви завжди на передовій, готові прийти на допомогу у найтяжчі моменти, рятуючи життя та здоров'я людей»,- підкреслив міський голова.  За належну організацію роботи та активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, самовіддану працю, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги населенню громади міський голова Володимир БЄЛИЙ нагородив медичних працівників почесними грамотами і подяками Богодухівської міської ради і подарунками, а самодіяльні артисти подарували чудовий концерт.
25 Липня, 2024 р., 16:58
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
25 Липня, 2024 р., 16:29
Воно розпочалося з хвилини мовчання та вручення посмертних нагород полеглих захисників.
25 Липня, 2024 р., 13:44
На порядок денний винесено 121 питання, переважну частину з яких стосувалися надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Прийняті також рішення щодо позбавлення прав батьків по відношенню до їхніх малолітніх дітей. Врегульовані питання захисту майнових прав маленьких мешканців нашої громади. Продовжено строк перебування дитини у сім’ї патронатного вихователя. Усі прийняті на комісії висновки будуть враховані під час розгляду даних питань на засіданні виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
25 Липня, 2024 р., 12:32
Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Богодухівської районної державної лікарні ветеринарної медицини проводяться профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населених пунктах громади. Просимо власників тварин забезпечити належні умови за місцем утримання тварин для проведення щеплення проти сказу.
24 Липня, 2024 р., 16:53
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
24 Липня, 2024 р., 15:03
Ці зміни зроблено  з метою приведення назв вулиць та провулків у відповідність з сучасними реаліями та історико-культурною спадщиною нашого регіону.
24 Липня, 2024 р., 08:59
За два роки повномасштабного вторгнення росії в Україну за кордон виїхало багато жінок дітьми. В умовах воєнного стану виїзд за кордон дітей з одним з батьків дозволяється без нотаріально посвідченої згоди іншого з батьків (усиновлювачів).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.