Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася ХХХІІІ сесія Богодухівської міської ради

Дата: 05.08.2022 17:00
Кількість переглядів: 498

Фото без описуХвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників, які полягли у російсько-українській війні. Міський голова Володимир Бєлий зачитав витяг з наказу Президента України про нагородження нагородами: орденом “За мужність” ІІІ ступеня та медаллю “За військову службу Україні” Вербінського Дмитра Ігоровича (посмертно) – матроса. Нагороди отримала дружина загиблого Героя Ольга Вербінська.

На урочистостях перед початком засідання сесії міський голова Володимир Бєлий відзначив грамотами міської ради мешканців громади, підприємців, колективи установ за вагомий особистий внесок у справу захисту Батьківщини, патріотизм, активну життєву позицію і громадянську діяльність, за внесок у вирішення продовольчих, гуманітарних потреб населення під час військової агресії рф проти України, за розвиток волонтерського руху.

«Вірю, що зовсім скоро ми виженемо ворога з нашої землі, і сьогоднішні події ще довго надихатимуть наших нащадків на розбудову, невпинний розвиток та розквіт рідного краю. На нього чекає прекрасне майбутнє з такими чудовими людьми, які є у нашій громаді!», - наголосив Володимир Миколайович.

Засідання сесії розпочалося із спільного засідання депутатських комісій.

Розглянуті всі питання порядку денного. По кожному прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.