Богодухівська міська рада

Харківська область

Відбулася ХХХІІІ сесія Богодухівської міської ради

Дата: 05.08.2022 17:00
Кількість переглядів: 516

Фото без описуХвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників, які полягли у російсько-українській війні. Міський голова Володимир Бєлий зачитав витяг з наказу Президента України про нагородження нагородами: орденом “За мужність” ІІІ ступеня та медаллю “За військову службу Україні” Вербінського Дмитра Ігоровича (посмертно) – матроса. Нагороди отримала дружина загиблого Героя Ольга Вербінська.

На урочистостях перед початком засідання сесії міський голова Володимир Бєлий відзначив грамотами міської ради мешканців громади, підприємців, колективи установ за вагомий особистий внесок у справу захисту Батьківщини, патріотизм, активну життєву позицію і громадянську діяльність, за внесок у вирішення продовольчих, гуманітарних потреб населення під час військової агресії рф проти України, за розвиток волонтерського руху.

«Вірю, що зовсім скоро ми виженемо ворога з нашої землі, і сьогоднішні події ще довго надихатимуть наших нащадків на розбудову, невпинний розвиток та розквіт рідного краю. На нього чекає прекрасне майбутнє з такими чудовими людьми, які є у нашій громаді!», - наголосив Володимир Миколайович.

Засідання сесії розпочалося із спільного засідання депутатських комісій.

Розглянуті всі питання порядку денного. По кожному прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.