Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Березня, 2021 р., 12:47
 30 червня 2021 року разом із Законом України «Про реабілітацію у сфері охорони здоров’я» уступить в силу й невеличке уточнення до ст. 22 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», відповідно до якого із переліку страхових випадків виключено основний страховий випадок, за яким проводяться виплати Фондом соціального страхування України, а саме «тимчасова непрацездатність внаслідок захворювання або травми, не пов’язаної з нещасним випадком на виробництві».
22 Березня, 2021 р., 11:35
 22 березня міський голова Володимир БЄЛИЙ провів черговий особистий прийом. Питання, з якими звернулися жителі громади, стосувалися оформлення документів на землю, допомоги з працевлаштування,  ремонту дороги по вулиці Благовіщенській. 
22 Березня, 2021 р., 11:08
  Богодухівський районний відділ АТ “Харківобленерго” повідомляє, що в зв’язку з виконанням планових робіт по ремонту повітряних ліній та трансформаторних підстанцій будуть знеструмлені наступні населені пункти та вулиці: з 9-00 до 17-00 години.
22 Березня, 2021 р., 09:06
   21 березня заступник міського голови Любов РОГИНСЬКА та завідувач сектору культури і туризму Алла ВОЛОШКО взяли участь у заході з підтвердження звання «народний» фольклорним колективом «Шарівчанка» Шарівського сільського клубу-філії (керівник О. СУБОТА). Сільськими аматорами був представлений обряд - проводи в рекрути. Атестаційна комісія рекомендуватиме до підтвердження звання «народний» колективу «Шарівчанка» колегії департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації.
21 Березня, 2021 р., 12:12
  Шановні працівники та ветерани галузі житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
19 Березня, 2021 р., 15:13
  19 березня у міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Вітаючи комунальників, міський голова Володимир БЄЛИЙ зауважив, що проблеми, які накопичувалися роками у комунальній галузі громади - застаріла техніка, заборгованість із виплати зарплат - всі ці проблеми будуть вирішені. Це наш обов'язок перед людьми вашої професії, які вдень і вночі, і за будь-яких погодних умов забезпечують комфорт і затишок для всіх мешканців громади.
19 Березня, 2021 р., 14:38
    Богодухівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадових осіб місцевого самоврядування Богодухівської міської ради:
19 Березня, 2021 р., 13:41
 19 березня компанії "УкрАгроСервіс" та "Мультикоптер" продемонстрували техніку нового покоління, яка допомагає сільгоспвиробникам зменшити собівартість вирощеної продукції. Аграрії громади під час конструктивного діалогу отримали відповіді на актуальні для них питання та побачили агродрони в дії. Представники виробників подякували Богодухівському міському голові Володимиру БЄЛОМУ за надану можливість презентувати свою продукцію.  
19 Березня, 2021 р., 11:54
 18 березня відбулося засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради. На засіданні заслухані звіти про результати фінансово-господарської діяльності за 2020 рік та погоджені фінансові плани господарської діяльності на 2021 рік КП «Богодухівжитло» (в.о. начальника Назаренко Ю.М. Юрий Назаренко) та КП «Богодухіввода» (в.о. директора Тютюнник В.М. Володимир Тютюнник). Обговорюючи результати діяльності КП «Богодухіввода» Володимир БЄЛИЙ зауважив, що доки підприємством не будуть вжиті всі заходи щодо забезпечення підвищення енергоефективності, ні про яке підвищення тарифу на водопостачання не може бути і мови. Під час обговорення питання щодо проведення конкурсу на визначення підприємства для здійснення функцій робочого органу (у сфері здійснення перевезень) Володимир БЄЛИЙ заявив, що основним завданням вбачає не допустити закриття жодного маршруту. Також були розглянуті питання надання матеріальної допомоги та соціального захисту різних категорій громадян, питання благоустрою території Богодухівської міської ради та інші. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті Богодухівської міської ради bogoduhivska-gromada.gov.ua
19 Березня, 2021 р., 11:51
Шановні мешканці Богодухівської громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.