Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
03 Липня, 2022 р., 08:31
Після 24 лютого про цих військових знає кожен українець. Сили ППО збивають чимало ворожих дронів, ракет і бомбардувальників. Вони охороняють наш спокійний сон і рятують сотні невинних життів.
01 Липня, 2022 р., 11:29
Богодухівська міська територіальна виборча комісія повідомляє про реєстрацію депутатом Богодухівської міської ради Чумаченка Миколи Павловича. 
01 Липня, 2022 р., 11:09
АТ «Харківобленерго» повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання
30 Червня, 2022 р., 14:27
Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров?я та Міністерства інфраструктури України. Дана платформа працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій міжнародних партнерів та громадян для підтримки України.
30 Червня, 2022 р., 11:16
Нині проблема торгівлі людьми набуває особливого значення та актуальності через широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну, у зв’язку з чим мільйони людей вимушені були евакуюватися на інші території або за кордон.
29 Червня, 2022 р., 16:25
Жнива є причиною особливої турботи для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.
28 Червня, 2022 р., 10:20
З нагоди Дня Конституції України  міський голова Володимир БЄЛИЙ, його заступники, керівники військової адміністрації та районної ради поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзареві. Синьо-жовті букети біля погруддя Тараса Шевченка символічно підкреслили, що саме це державне свято зміцнює націю, виражає дух свободи народу, символізує його славне минуле, знаменує стремління і впевненість у переможне сьогодення й мирне майбутнє!
28 Червня, 2022 р., 08:09
28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний Закон. Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни.  Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.   Конституція визначила найціннішим – людину, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпеку.  Нині, наші військові борються з російською агресією, захищають задекларовані у Конституції права українських громадян, відстоюють незалежність та територіальну цілісність України. Віримо, що з нами – правда, і ми переможемо, а задекларовані в Конституції права стануть реальністю на всій цілісній території України, і люди в усіх куточках нашої Батьківщини почуватимуть себе захищеними і впевненими у майбутньому. Шануймо свої закони, свою державу, свій народ, щоб світ шанував нас!
23 Червня, 2022 р., 14:26
Відремонтували систему автоматичного поливу трав’яного покриття футбольного поля стадіону, здійснили технічне обслуговування огорожі та захисної сітки спортивного майданчика зі штучним покриттям. А наші спортсмени цей день відзначили святковим тренуванням, продемонструвавши олімпійські принципи єдності, дружби та підтримки. Ми – разом! З вірою у перемогу України та українського спорту!
23 Червня, 2022 р., 11:06
Секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ подякував працівникам районної адміністрації за постійну плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування та нагородив їх грамотами. Рамаз Темурович побажав службовцям миру, мудрих рішень та професійних здобутків у виконанні відповідального державного обов’язку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.