Богодухівська міська рада

Харківська область

Шановні богодухівці, мешканці та гості нашого славетного міста!

Дата: 07.08.2022 08:34
Кількість переглядів: 419

Фото без описуВід щирого серця вітаю всіх з Днем міста! Дякую кожному з вас за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій Богодухова.

У моменти складних випробувань ми по-особливому хвилююче та щиро відчуваємо у своїх серцях гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдності, патріотизму та любові до рідного краю. Ми ще більше почали цінувати наші вулиці сквери, парки і храми, ще з більшою вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію рідного міста, збагачував традиції, розбудовував та боронив його від ворога у Другу світову та продовжує боронити зараз.

Висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги. Дякую медичним працівникам, які відважно несуть варту із захисту здоров’я наших мешканців, та освітянам, у чиїх надійних руках - майбутнє нашого міста. Вдячність працівникам усіх підприємств, установ і організацій, які, попри все, забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Богодухова. І звісно ж, головне «дякую» від усіх мешканців громади сьогодні звучить на адресу наших захисників!

Вічна пам’ять і вічна слава усім, хто віддав свої життя за наші мир і спокій, за нашу незалежність!

Вірю, що спільними зусиллями ми знову здобудемо Перемогу! Наше рідне місто наповниться благополуччям і достатком, гомінким дитячим сміхом та п’янким ароматом спокою та миру. І от тоді ми обов’язково відсвяткуємо все те, що змушені зараз відкласти. Зберемося на головній площі та під звуки Державного Гімну України зі сльозами на очах пишатимемося, що «ми, браття, козацького роду».

З днем народження, Богодухове!

Щиро Ваш

Богодухівський міський голова  Володимир БЄЛИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь