Богодухівська міська рада

Харківська область

У першу неділю серпня в Україні відзначають день Повітряних Сил Збройних Сил України

Дата: 07.08.2022 09:08
Кількість переглядів: 465

Фото без описуСьогодні професійне свято тих, хто боронить волю нашого народу в небі. Вдень і вночі вони захищають повітряний простір нашої держави, прикривають та підтримують наших військових з висоти.

З початку широкомасштабної російської агресії Повітряні Сили України виконують надзвичайно важливу роботу у протистоянні з супротивником як у повітрі, так і на землі. Наша військова авіація забезпечує належну підтримку армії у військовому та логістичному плані. Досвід справжніх бойових дій робить вітчизняні Повітряні Сили, як і українське військо загалом, надміцною бойовою одиницею, спроможною виконувати завдання найвищого рівня складності та відповідати на найскладніші виклики сучасності.

Дякуємо за віддану службу українському народові!

Згадаймо сьогодні і тих, хто віддав своє життя за Україну. Подвиги небесних янголів назавжди вписані в історію нашої боротьби за свободу.

Зичимо відважним захисникам та захисницям українського неба, успіхів у службі, вдалих повернень після кожного злету, міцного здоров‘я, сміливості та незламної віри в перемогу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.