Богодухівська міська рада

Харківська область

У першу неділю серпня в Україні відзначають день Повітряних Сил Збройних Сил України

Дата: 07.08.2022 09:08
Кількість переглядів: 445

Фото без описуСьогодні професійне свято тих, хто боронить волю нашого народу в небі. Вдень і вночі вони захищають повітряний простір нашої держави, прикривають та підтримують наших військових з висоти.

З початку широкомасштабної російської агресії Повітряні Сили України виконують надзвичайно важливу роботу у протистоянні з супротивником як у повітрі, так і на землі. Наша військова авіація забезпечує належну підтримку армії у військовому та логістичному плані. Досвід справжніх бойових дій робить вітчизняні Повітряні Сили, як і українське військо загалом, надміцною бойовою одиницею, спроможною виконувати завдання найвищого рівня складності та відповідати на найскладніші виклики сучасності.

Дякуємо за віддану службу українському народові!

Згадаймо сьогодні і тих, хто віддав своє життя за Україну. Подвиги небесних янголів назавжди вписані в історію нашої боротьби за свободу.

Зичимо відважним захисникам та захисницям українського неба, успіхів у службі, вдалих повернень після кожного злету, міцного здоров‘я, сміливості та незламної віри в перемогу України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.