Богодухівська міська рада

Харківська область

Про важливість оплати за спожиті комунальні послуги та ненакопичення боргів перед підприємствами галузі

Дата: 01.08.2022 16:40
Кількість переглядів: 382

Фото без описуШановні мешканці громади!
За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України, в умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022/2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті теплову енергію та відповідні комунальні послуги.


Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали тощо. 
Погашення значного обсягу боргів населення за послуги з постачання теплової енергії до початку опалювального періоду 2022/2023 рр. є запорукою належного його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ з постачальником.
Звертаємо особливу увагу тих мешканців нашої громади, які отримують монетизовані пільги та субсидії і при цьому мають борги за отримані послуги. Наголошуємо про необхідність використання державних виплат за їх цільовим призначенням. 
Нагадуємо, що здійснити оплату послуг можна за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24»,«МоноБанк» та ін.
Пам’ятайте, відповідальне ставлення кожного громадянина до своїх обов’язків та зобов’язань допоможе у цей складний для країни період менш болісно підготуватися та пережити опалювальний сезон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь