Богодухівська міська рада

Харківська область

29 липня воїни  Сил спеціальних операцій Збройних сил України (ССО) відзначають своє професійне свято

Дата: 29.07.2022 08:01
Кількість переглядів: 381

Цю дату, як кажуть самі спецпризначенці, вони  відзначають, а не святкують, адже 29 липня 2014-го  року став для них одним із найтрагічніших днів: тоді під час виконання  завдання на Донеччині одночасно загинуло найбільше бійців ССО.  Тому сьогодні ми низько вклоняємося світлій пам'яті полеглих та згадуємо усіх, хто загинув у боротьбі за свободу і незалежність України.


Сили спеціальних операцій - це справжня еліта української армії, якій властиві кращі риси українських козаків: мужність, відвага, майстерність, незламний бойовий дух і героїчне виконання священного обов'язку – захисту рідної землі. В умовах підступної збройної агресії з боку російської федерації саме на їхні плечі лягли надскладні, ризиковані та найвідповідальніші завдання. Але про героїзм і подвиги бійців ССО сьогодні не прийнято говорити в повний голос.  Самі ж  вони дуже влучно характеризують свою роботу словами: «Нас не видно, але ми тут. Нас не чути, але ми є».  Однак, ми переконані, що настане час Перемоги, і Україна пізнає своїх Героїв. 
Сьогодні ж ми вітаємо воїнів Сил спеціальних операцій Збройних сил України з професійним святом! Дякуємо їм за самовіддане виконання службового обов'язку, мужність та героїзм. Бажаємо міцного здоров’я, родинного затишку та нових звершень в ім’я нашої Перемоги! Нехай кількість бійців, яка йде на бойове завдання, завжди дорівнює  кількості, яка з нього повертається. Слава Силам спеціальних операцій Збройних Сил України! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь