Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Липня, 2022 р., 12:55
Кожна людина має право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених ЗУ «Про безоплатну правову допомогу», ця допомога гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету України.
22 Липня, 2022 р., 10:09
3 березня 2022 року Законом України був затверджений Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 65/2022 "Про загальну мобілізацію".
21 Липня, 2022 р., 15:37
Розглянуті питання, які стосувалися різних сфер життєдіяльності громади та її мешканців. Зокрема, надання одноразової грошової допомоги, виплат компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, захисту прав дитини, комунальної галузі. Також  заслухані звіти про роботу зі зверненнями громадян та виконання фінансового плану КП «Богодухівжитло».
21 Липня, 2022 р., 15:33
Сімейним кодексом України передбачено, що шлюб укладається на умовах рівності, однакових прав та обов’язків, як чоловіка так і дружини.
20 Липня, 2022 р., 09:19
Питання, розглянуті членами комісії, стосувалися функціонування сімейних форм виховання, роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, та захисту майнових прав дітей.  
14 Липня, 2022 р., 13:13
Застраховані особи отримують від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за час лікування заробітку незалежно від причин настання тимчасової непрацездатності (виключення – непрацездатність, викликана сп’янінням, протиправною діяльністю тощо). Однак якщо у загальних випадках розмір допомоги від ФССУ буде залежати від тривалості страхового стажу, то в разі травмування під час виконання посадових обов’язків чи профзахворювання Фонд профінансує допомогу в обсязі 100% середнього доходу незалежно від стажу.
13 Липня, 2022 р., 11:22
За оперативними даними упродовж першого півріччя 2022 року за допомогами у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності від Фонду соціального страхування України звернулись понад 1,5 мільйона українців. У середньому за цей період кожен з них провів на лікарняних майже 11 оплачуваних за кошти ФССУ днів.
12 Липня, 2022 р., 16:31
Комунальному підприємству терміново потрібен інструктор з трудової терапії. Розмір заробітної плати: 6500 грн. Застосовує сучасні методи трудової адаптації відповідно до призначень лікарів, працює під їх контролем. Забезпечує процес трудової терапії сировиною, матеріалами, інструментами, необхідним обладнанням. Контролює виконання хворими призначень з трудової терапії. Забезпечує охорону праці. За більш детальною інформацією звертайтеся до фахівця Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Ірини Григорівни за тел. 068 5964656.
08 Липня, 2022 р., 11:30
Переробному підприємству у с.Лозова Богодухівського району  потрібен технолог молочного виробництва. Розмір заробітної плати від 6500 грн. Завдання та обов’язки: розробленням технологічної документації переробки молока, організовує контроль за додержанням виробництва продукції згідно з ТУ. Контролює технологічну підготовку виробництва, суворе додержання встановлених технологічних процесів, виявляє порушення технологічної дисципліни та вживає заходів щодо їх усунення.  Вимоги до кандидатів: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки, бажано досвід роботи за спеціальністю не менше 1 року. За більш детальною інформацією звертайтеся за  тел.: (067) 9386955, Наталія

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.