Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
08 Липня, 2022 р., 11:30
Переробному підприємству у с.Лозова Богодухівського району  потрібен технолог молочного виробництва. Розмір заробітної плати від 6500 грн. Завдання та обов’язки: розробленням технологічної документації переробки молока, організовує контроль за додержанням виробництва продукції згідно з ТУ. Контролює технологічну підготовку виробництва, суворе додержання встановлених технологічних процесів, виявляє порушення технологічної дисципліни та вживає заходів щодо їх усунення.  Вимоги до кандидатів: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки, бажано досвід роботи за спеціальністю не менше 1 року. За більш детальною інформацією звертайтеся за  тел.: (067) 9386955, Наталія
06 Липня, 2022 р., 14:11
На сьогодні у світі фіксується спалах мавпячої віспи. Намічається тенденція щодо поширення захворюваності на мавпячу віспу.
05 Липня, 2022 р., 09:46
Держенергонаглядом розроблено заходи з підготовки теплових господарств до роботи в опалювальний період 2022-2023 року.
04 Липня, 2022 р., 16:34
 Шановні мешканці громади! За наведеними нижче посиланнями можна онлайн отримати безоплатну правову допомогу в умовах воєнного стану: 
04 Липня, 2022 р., 09:20
Під час воєнного стану сексуальне насильство застосовується для деморалізації мирного населення. Воно означає зґвалтування або будь-який інший напад сексуального характеру, вчинений стосовно жінок, чоловіків або дітей. Його наслідки можуть бути жорстокими та полягати у сильному фізичному та психологічному впливі на жертв та інших свідків.
04 Липня, 2022 р., 09:00
Вітаємо з професійним святом усіх, хто обрав професію поліцейського та пов’язав своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – забезпечувати мир, правопорядок та спокій українського народу!
04 Липня, 2022 р., 08:27
АТ «Харківобленерго» повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання
03 Липня, 2022 р., 08:31
Після 24 лютого про цих військових знає кожен українець. Сили ППО збивають чимало ворожих дронів, ракет і бомбардувальників. Вони охороняють наш спокійний сон і рятують сотні невинних життів.
01 Липня, 2022 р., 11:29
Богодухівська міська територіальна виборча комісія повідомляє про реєстрацію депутатом Богодухівської міської ради Чумаченка Миколи Павловича. 
01 Липня, 2022 р., 11:09
АТ «Харківобленерго» повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.