Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
02 Червня, 2022 р., 14:57
В рамках проведення Олімпійського дня 2022 року в Україні, присвяченого 128 - річниці створення Міжнародного олімпійського комітету та 70-річчю участі спортсменів України в Олімпійських іграх, до м. Богодухів завітали Сергій ХРИСТОЄВ, заступник начальника управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, та Віктор ХРИСТОЄВ, голова відділення НОК України в Харківській області, член НОК України. Вони зустрілися з міським головою Володимиром БЄЛИМ і передали Богодухівській громаді від Міжнародного фонду олімпійської солідарності при МОК (президент Сергій Бубка) гуманітарну допомогу (спортивний інвентар) від олімпійських комітетів Туреччини та Угорщини.
02 Червня, 2022 р., 11:18
Від початку війни дедалі більше людей покидає свої домівки через їхнє руйнування чи пошкодження.
02 Червня, 2022 р., 09:05
У випадку, якщо громадяни України не мають закордонного паспорту зовсім, втратили чи пошкодили свій документ, строк його дії завершився, або в ньому немає вільних сторінок, то вони можуть оформити його звернувшись до консульської установи.
01 Червня, 2022 р., 14:35
Ними стали представники обдарованої учнівської молоді, які за підсумками 2021/2022 навчального року були визнані кращими у навчанні, творчості та спорті.
01 Червня, 2022 р., 11:36
З моменту народження дитина є повноцінним членом суспільства, яка має свої права. В Україні права дитини регулюються Конституцією України, Сімейним кодексом України, Законом України «Про охорону дитинства», Цивільним кодексом України, Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Законом України «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», Законом України «Про молодіжні та дитячі громадські організації», Законом України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям інвалідам» тощо.
01 Червня, 2022 р., 08:30
Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ. На жаль, право на щасливе дитинство маленьких українців було грубо і цинічно порушене керівництвом росії, яка розв‘язала у нашій країні криваву війну. З початку повномасштабного вторгнення країни-агресора загинуло 243 українські дитини, ще 444 – отримали поранення. Багато дітей разом з батьками були змушені покинути Україну, рятуючись від війни, а деяких окупанти вивозять до росії, фактично депортуючи.
30 Травня, 2022 р., 15:26
Відповідно до розпорядження голови Богодухівської військової адміністрації з 30 травня 2022 року змінюється час комендантської години на території Богодухівського району. Відсьогодні, до особового розпорядження, вона триватиме з 22.00 години до 6.00 години.
27 Травня, 2022 р., 15:53
Відповідно до розпорядження голови Богодухівської військової адміністрації з 27 травня 2022 року змінюється час комендантської години на території Богодухівського району. Відсьогодні, до особового розпорядження, вона триватиме з 22.00 години до 6.00 години.
27 Травня, 2022 р., 14:46
Саме такий результат товариської зустрічі наших баскетболістів з суперниками із сусідньої громади. Обидві команди продемонстрували гарну гру та ще раз переконалися, що всім нам дуже не вистачає атмосфери спортивних змаганнь! Чекаємо на повернення мирних часів та відкриття чемпіонатів з усіх видів спорту!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь