Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
30 Червня, 2022 р., 14:27
Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров?я та Міністерства інфраструктури України. Дана платформа працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій міжнародних партнерів та громадян для підтримки України.
30 Червня, 2022 р., 11:16
Нині проблема торгівлі людьми набуває особливого значення та актуальності через широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну, у зв’язку з чим мільйони людей вимушені були евакуюватися на інші території або за кордон.
29 Червня, 2022 р., 16:25
Жнива є причиною особливої турботи для хліборобів, бо через чиюсь прикру недбалість усе, що виростили люди, може бути втраченим.
28 Червня, 2022 р., 10:20
З нагоди Дня Конституції України  міський голова Володимир БЄЛИЙ, його заступники, керівники військової адміністрації та районної ради поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзареві. Синьо-жовті букети біля погруддя Тараса Шевченка символічно підкреслили, що саме це державне свято зміцнює націю, виражає дух свободи народу, символізує його славне минуле, знаменує стремління і впевненість у переможне сьогодення й мирне майбутнє!
28 Червня, 2022 р., 08:09
28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний Закон. Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни.  Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі.   Конституція визначила найціннішим – людину, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпеку.  Нині, наші військові борються з російською агресією, захищають задекларовані у Конституції права українських громадян, відстоюють незалежність та територіальну цілісність України. Віримо, що з нами – правда, і ми переможемо, а задекларовані в Конституції права стануть реальністю на всій цілісній території України, і люди в усіх куточках нашої Батьківщини почуватимуть себе захищеними і впевненими у майбутньому. Шануймо свої закони, свою державу, свій народ, щоб світ шанував нас!
23 Червня, 2022 р., 14:26
Відремонтували систему автоматичного поливу трав’яного покриття футбольного поля стадіону, здійснили технічне обслуговування огорожі та захисної сітки спортивного майданчика зі штучним покриттям. А наші спортсмени цей день відзначили святковим тренуванням, продемонструвавши олімпійські принципи єдності, дружби та підтримки. Ми – разом! З вірою у перемогу України та українського спорту!
23 Червня, 2022 р., 11:06
Секретар міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ подякував працівникам районної адміністрації за постійну плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування та нагородив їх грамотами. Рамаз Темурович побажав службовцям миру, мудрих рішень та професійних здобутків у виконанні відповідального державного обов’язку.
23 Червня, 2022 р., 08:02
Державний службовець – особлива професія, адже вона уособлює невидимий фундамент функціонування країни. В лавах державної служби працює велика кількість досвідчених професіоналів, справжніх патріотів, ефективних управлінців, які здатні реалізувати найсміливіші стратегії розвитку. Сьогодні, у складний для України час випробувань і викликів, всі вони з посиленою відповідальністю об’єднали свої зусилля в єдиному прагненні – повернути мир на нашу землю та забезпечити дотримання прав і свобод громадян в умовах війни.  Шановні працівники державної служби! Від усієї душі вітаю вас із професійним святом! Бажаю міцного здоров’я, наснаги у вирішенні непростих щоденних задач, невичерпної енергії та нових здобутків в ім’я мирного майбутнього України. 
22 Червня, 2022 р., 09:50
В День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні керівники громади та району поклали квіти до Меморіалу Слави в знак пам’яті про українців, чиє життя забрала Друга світова війна і продовжує забирати російсько-українська! Вічна пам’ять загиблим!
22 Червня, 2022 р., 08:49
Понад 8,8 млн сімей в Україні стали споживачами «Нафтогазу». Втім поки невідомо, чи будуть вони клієнтами компанії на постійній основі або ця норма діятиме лише на період воєнного стану. Помітили, що в платіжках за травень не було нарахувань за газ? Цьому є пояснення — люди, які отримували газ від «Харківгаз збут», більше не є споживачами цієї компанії. Така ж ситуація у 8,8 мільйона сімей ще 14-ти областей України, які були клієнтами газзбутів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.