Богодухівська міська рада

Харківська область

Як у період війни уникнути загрози потрапляння до сучасного рабства

Дата: 30.06.2022 11:16
Кількість переглядів: 295

Фото без описуНині проблема торгівлі людьми набуває особливого значення та актуальності через широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну, у зв’язку з чим мільйони людей вимушені були евакуюватися на інші території або за кордон.

Під час війни, при евакуації та перетинанні кордону кожен може опинитись під загрозою потрапляння до сучасного рабства. Тому слід чітко розуміти алгоритм дій у таких ситуаціях.

Одними з найбільш уразливих до торгівлі людьми в такій ситуації є діти без супроводу або діти, розлучені із сім’єю, жінки, особи з інвалідністю, особи похилого віку та особи, які вже колись раніше потрапляли у ситуацію торгівлі людьми. Тому вкрай важливо забезпечити ефективну протидію таким злочинам шляхом колективного реагування та скоординованих дій.

Міністерство соціальної політики України у співпраці з партнерами розробили «Пам’ятку», щоб запобігти потраплянню у ситуації торгівлі людьми. Пам’ятка містять інформацію, що варто робити, щоб не потрапити до пастки торгівців людьми, на які гарячі лінії потрібно повідомляти про такі факти чи підозри щодо можливої торгівлі людьми тощо. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.