Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
22 Червня, 2022 р., 08:46
Цього дня ми вшановуємо світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Не багато залишилося живих свідків тих трагічних подій, і тим болючіше відгукуються у їхніх і наших серцях сьогоднішні криваві події, пов’язані з російським вторгненням в Україну.
21 Червня, 2022 р., 14:03
Закликаємо усіх мешканців Богодухівської громади бути обережними при знаходженні подібних предметів.
20 Червня, 2022 р., 15:09
Ветерани та члени сімей ветеранів, які є внутрішньо переміщеними особами (ВПО) і мають підтвердження цього статусу, зможуть отримати грошове відшкодування на купівлю товарів, необхідних для ведення власної справи.
20 Червня, 2022 р., 15:07
Підприємству по обробці металу потрібен токар. Розмір заробітної плати: від 7000 грн. Завдання та обов’язки: робота на токарних станках марки 16К20, 1А616, 1Г325, обробка деталей та їх обточування, підрізання торців, виточування канавок, вміння читати креслення, повинен мати оперативну пам’ять зосередження та стійкість уваги, дотримання техніки безпеки та відповідних правил і стану токарного станка.  За більш детальною інформацією звертайтеся до фахівця Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Наталії Петрівни за тел. 0505740587 або за тел. 0987465811.
20 Червня, 2022 р., 09:33
Для допомоги постраждалим внаслідок російської агресії  було створено проєкт «Поряд». Він допомагає швидко подати запит на отримання допомоги. На сайті є зручні категорії, які розподіляють надання допомоги: транспорт, їжа, одяг, ліки, консультації та інше. 
20 Червня, 2022 р., 09:14
У турнірі з паркового волейболу серед шести команд Богодухівського району нашим землякам вдалося довести свою перевагу. Вітаємо спортсменів! Кожен ваш успіх надихає та зміцнює віру у нашу найголовнішу Перемогу!
20 Червня, 2022 р., 08:57
Що нового в оновленій формі 3-ПН? Перша частина у новій формі доповнюється новою графою «Спосіб укомплектування вакансії(й)», яка передбачає два варіанти:
19 Червня, 2022 р., 08:10
Сьогодні прийнято вітати всіх, хто несе почесну вахту на сторожі здоров’я і життя людини Цьогоріч вітання на їхню честь звучать по особливому, адже з 24 лютого через повномасштабний напад на Україну саме вони вже кілька місяців живуть на робочих місцях та роблять неоціненний вклад в нашу перемогу, рятуючи під кулями поранених військових і цивільних.
19 Червня, 2022 р., 08:00
Це свято яке об'єднує всіх, хто любить рідну землю і працює на ній, хто захищає і береже її, як святиню, хто невтомною та наполегливою працею розвиває аграрний сектор України. Нині, незважаючи на бойові дії, аграрії тримають стрій та дбають про продовольчу безпеку 24/7.
17 Червня, 2022 р., 15:13
За дорученням міського голови Володимира БЄЛОГО, його заступник Оксана СИЗОНЕНКО привітала медиків громади з прийдешнім професійним святом! Вона подякувала їм за невтомну та важку працю, за професіоналізм та жертовність у виконанні службових обов’язків у цей нелегкий для України час. «В умовах війни ваш вклад в наближення перемоги – неоціненний. Разом ми все подолаємо!»,-зазначила Оксана Володимирівна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.