Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
13 Травня, 2021 р., 11:36
 Наближається пора відпусток. Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради нагадує учасникам бойових дій, які безпосередньо брали участь в антитерористичній операції чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, що для них та членів їх сімей організовується проведення 14-денного відпочинку та  путівки вихідного дня.  Така можливість надається і для членів сімей загиблих учасників бойових дій.  
12 Травня, 2021 р., 14:09
12 травня першим заступником міського голови Віктором СТОЙЧИКОМ проведено засідання конкурсного комітету з визначення підприємств (організацій) для здійснення функцій робочого органу, який буде в подальшому організовувати проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на приміських та міських автобусних маршрутах, які не виходять за межі Богодухівської громади.
12 Травня, 2021 р., 13:56
На виконання розпорядження Богодухівського міського голови від 01.04.2020 №44ОД «Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 №859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі», з метою формування справ для призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі з 01.01.2021, просимо Вас звернутися до Відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Богодухівської міської ради, який знаходиться за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, 2.
12 Травня, 2021 р., 09:08
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району  в 2021 році
12 Травня, 2021 р., 08:11
 Сучасний світ досить мінливий, з кожним роком все більше професій зникають, їх витісняють нові, або  замінюють машинами чи роботами. Але є професії, які ні при яких обставинах не можуть зникнути, які потребують людського тепла, емпатії, розуміння. Мова йде про роботу медичних сестер. Саме на їх тендітні плечі лягає уся турбота про пацієнта під час хвороби.
11 Травня, 2021 р., 17:05
Сьогодні під головуванням міського голови Володимира БЄЛОГО відбулася оперативна нарада із заступниками, керівниками управлінь, відділів міської ради. Розглядалася низка питань, які потребують нагального вирішення, і тих, що мають значення для подальшого розвитку громади.
11 Травня, 2021 р., 16:48
 Сьогодні по вулиці Кооперативній були проведені роботи з підключення  вуличного освітлення.
11 Травня, 2021 р., 15:22
 Згідно з статтею 1 Закону України «Про зайнятість населення" іноземний найманий працівник - іноземець або особа без громадянства, який/яка працює за трудовим договором в українського роботодавця згідно із законодавством України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.