Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
04 Серпня, 2021 р., 15:30
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району  в 2021 році
04 Серпня, 2021 р., 15:17
Приємно спостерігати за ефективною взаємодією влади та населення, фінансовою підтримкою та ініціативою мешканців окремих населених пунктів. На цьому тижні прикладом такої співпраці стало село Сухини. Богодухівською міською радою були надані необхідні матеріали, а жителі села, об’єднавши свої зусилля, здійснили обкіс доріг та пофарбували дитячий майданчик.
04 Серпня, 2021 р., 14:42
Керуюча справами виконавчого комітету Богодухівської міської ради Алла ЩЕРБАК зустрілася з квартальними міста за участі керівника КП «Богодухівжитло». Проблеми, які обговорювалися, переважно стосувалися благоустрою територій. Квартальні порушили питання  ремонту колодязів та озвучили інші проблеми комунального характеру, які турбують мешканців міста. Всі вони взяті до уваги керівником КП «Богодухівжитло». Алла Михайлівна привітала усіх з наступаючим святом – Днем міста та довела до відома інформацію про заплановані святкові заходи.
03 Серпня, 2021 р., 08:55
Сільськогосподарськими підприємствами району їх обмолочено на площі 14,2 тис. га, намолочено 65,8 тис. тон при урожайності 46,9 ц/га.
02 Серпня, 2021 р., 14:18
Міський голова Володимир БЄЛИЙ провів черговий особистий прийом громадян. До очільника громади по допомогу у вирішенні своїх проблем звернулося 12 громадян. Мешканці населених пунктів порушили питання щодо забезпечення житлом та реєстрації права власності на житло, надання матеріальної допомоги, проблем водопостачання, благоустрою та захисту навколишнього середовища.
02 Серпня, 2021 р., 10:58
"Навіть ти" відеоролик :
02 Серпня, 2021 р., 10:39
Попередження про стихійні метеорологічні явища

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.