Богодухівська міська рада

Харківська область

Відпочинок у санаторно-курортних закладах Харківської області осіб, які брали участь в АТО/ООС

Дата: 13.05.2021 11:36
Кількість переглядів: 491

Фото без опису Наближається пора відпусток. Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради нагадує учасникам бойових дій, які безпосередньо брали участь в антитерористичній операції чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, що для них та членів їх сімей організовується проведення 14-денного відпочинку та  путівки вихідного дня.  Така можливість надається і для членів сімей загиблих учасників бойових дій.

 

         Учасники АТО мають можливість відпочити 14 днів в санаторіях Харківської області, а саме: Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води» та Клінічний санаторій «Роща», а також учасники АТО з членами своїх сімей мають можливість отримати направлення на короткотерміновий  відпочинку (путівку вихідного дня).
      
Для направлення на 14-денний відпочинок учасникам антитерористичної операції необхідно звернутися до відділу «Центру надання адміністративних послуг» із письмовою  заявою, до якої додати такі документи:
- копію
 паспорта громадянина України;
- копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника
 податків;
- медичну довідку лікувальної установи щодо відсутності протипоказань для проходження
 відпочинку в санаторно-курортних закладах;
- копію документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення.

        Для направлення на короткотерміновий відпочинок (путівка вихідного дня) учасників антитерористичної операції та членів їх сімей  необхідно написати заяву та надати такі документи:
-
 копію паспорта громадянина України;
-
 копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
-
 копію документа про безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції чи здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, із відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях в районах її проведення.

Для направлення на короткотерміновий відпочинок (путівка вихідного дня) членів сімей загиблих учасників бойових дій необхідно написати заяву та надати такі документи:
-
 копію паспорта громадянина України;
-
 копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
-
 копію посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни.
      Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Богодухівської міської ради, який знаходиться за адресою:
 м. Богодухів, вул. Чернієнка, б. 6, 2 поверх, каб. 8 та до відділу «Центр надання адміністративних послуг», який знаходиться за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, б. 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь