Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Квітня, 2021 р., 14:13
 28 квітня відбулася зустріч представників футбольних команд, які виявили бажання взяти участь у чемпіонаті Богодухівської громади. Голова Асоціації футболу Богодухівської громади Анатолій РИСЦОВ запропонував для обговорення питання погодження Положення та Регламенту чемпіонату та з’ясування деталей його проведення.
28 Квітня, 2021 р., 13:58
  28 квітня відбулася робоча нарада під головуванням першого заступника Богодухівського міського голови Віктора СТОЙЧИКА, за участю головного бухгалтера міської ради Ольги ВОРОЖБИТ, завідувача сектора культури та туризму Алли ВОЛОШКО, директора міського будинку культури Наталії ЦЕРКОВНОЇ, військового комісара Богодухівського ОМТЦК та СП Володимира МАСЛАКА, діловодів загального відділу Богодухівської міської ради, завідувачів сільських клубів-філій.
28 Квітня, 2021 р., 11:12
За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки і здоров’я на роботі».
28 Квітня, 2021 р., 09:03
 29 квітня 0 14:00 у сесійній залі Богодухівської районної ради (м. Богодухів, пл.. Свято-Духівська,2) відбудеться засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
27 Квітня, 2021 р., 15:27
 У порядку денному 448 питань, з яких 365 - земельні. Всі вони попередньо були обговорені на депутатських комісіях.
27 Квітня, 2021 р., 11:17
 Відділ обслуговування громадян № 3 (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області інформує, що Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову №277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».
27 Квітня, 2021 р., 10:14
 В Україні посвідчення секретного заповіту стало можливим лише з прийняттям нового Цивільного кодексу, який набрав чинності з 1 січня 2004 року. Створення інституту секретного заповіту в Цивільному кодексі України полягає в тому, щоб максимально захистити таємницю заповіту.
26 Квітня, 2021 р., 16:35
 Чорнобильський біль ще довго лунатиме в серцях українців незагоєною болючою раною…  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.