Богодухівська міська рада

Харківська область

Оперативна нарада

Дата: 11.05.2021 17:05
Кількість переглядів: 323

Сьогодні під головуванням міського голови Володимира БЄЛОГО відбулася оперативна нарада із заступниками, керівниками управлінь, відділів міської ради. Розглядалася низка питань, які потребують нагального вирішення, і тих, що мають значення для подальшого розвитку громади.

 

Зокрема, йшлося про закупівлю комунальної техніки: «вишки» для обрізання дерев, встановлення і заміни вуличного освітлення. Як повідомив заступник міського голови Роман РЯБКА, даною «вишкою» буде обладнаний автомобіль «Газель», також автомобіль буде забезпечений дубль-кабіною для перевезення бригади працівників, оснащений паливом «газ-бензин» і GPS-трекером. Планується також придбання і іншої техніки, що використовуватиметься для прибирання снігу, вивезення сміття і проведення дорожніх робіт.

Також розглянуто питання підготовки до літнього сезону місць масового відпочинку – водоймищ, ставків. Міським головою дане доручення відповідним службам забезпечити проведення всіх належних заходів, щоб відпочинок був безпечним і комфортним для мешканців громади.

Гостро обговорювалося питання роботи комунальних служб, зокрема, вивезення сміття, облаштування та ремонту дитячих майданчиків, завезення піска. Роман РЯБКА повідомив, що здійснене обстеження всіх дитячих майданчиків, на кожний складений дефектний акт, проведені тендерні процедури щодо закупівлі піска. Найближчим часом пісок до дитячих майданчиків та закладів дошкільної освіти буде завезений.

Щодо роботи з переведення закладів освіти на альтернативне опалення повідомила заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО. Основною проблемою у цій роботі вона зазначила те, що згідно нормативів встановлення опалювальних приладів можливе тільки у відокремленому приміщенні. Головою було наголошено, що питання альтернативного опалення – є надважливим, і необхідно залучати всі доступні ресурси для його вирішення. Також Оксана СИЗОНЕНКО повідомила про стан підготовки до проведення ЗНО. Наголосила на тому, що сьогодні відновився освітній процес, всі шкільні автобуси вийшли для перевезення, і у майбутньому готові здійснювати підвіз учнів до місць проведення ЗНО.

Про стан передачі комунального майна до власності громади повідомили головний бухгалтер Ольга ВОРОЖБИТ та начальник юридичного відділу Михайло АЛІКСЕЙЧИК.

Заступник міського голови Олександр ПАРЩИК поінформував про діяльність у напрямку підключення до швидкісного інтернету населених пунктів громади, про залучення інвестицій та здійснення проєктної діяльності.

Про стан розгляду земельних питань повідомив Михайло КОНОЗ.

За результатами розгляду всіх питань міським головою Володимиром БЄЛИМ надані доручення виконавцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь