Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Квітня, 2021 р., 15:54
 За інформацією пологового відділення КНП Богодухівська ЦРЛ за останній тиждень у громаді народилося 7 малюків: 5 дівчаток та 2 хлопчика. Вітаємо родини з цією прекрасною подією!
23 Квітня, 2021 р., 15:38
 Озеленення, чистота територій, комфортне середовище – все це належить до великого комплексу робіт з благоустрою. Та найголовніше, коли у справі благоустрою не шукають того, хто і що повинен робити, а об’єднують зусилля і влада, і громадськість, і меценати – тоді й громада міцніє і розквітає.
23 Квітня, 2021 р., 15:01
 Заходами з благоустрою охоплені всі населені пункти Богодухівської громади.  Продовжується весняне прибирання та озеленення територій. 
23 Квітня, 2021 р., 11:22
Богодухівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування Богодухівської міської ради:
23 Квітня, 2021 р., 10:31
 23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі — українські психологи. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.  Спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють у різних  сферах. Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті — всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах.
23 Квітня, 2021 р., 09:51
 23 квітня відзначають День водія шкільного автобуса. Люди цієї професії мають виняткове значення для забезпечення належного функціонування галузі освіти в період її оптимізації, бо саме від їх злагодженої роботи залежить вчасне, безпечне і комфортне підвезення дітей та вчителів до навчальних закладів.  За інформацією Відділу освіти даною послугою стовідсотково охоплені всі, хто потребує підвозу. На даний час їх кількість становить 905 учнів та 65 педагогічних працівників. Підвезення здійснюється до 16 закладів загальної середньої освіти. Автопарк відділу освіти налічує 21 одиницю спеціалізованих шкільних автобусів.
23 Квітня, 2021 р., 09:42
 ФК «Богодухів» в рамках підготовки до першості області провів товариську зустріч з ФК «Водолага». Тренер, Сергій РИЖИХ, експериментував зі складом команди з метою селекції гравців, які ввійдуть до її основи. Поєдинок закінчився з рахунком 4:0 на нашу користь.
22 Квітня, 2021 р., 16:58
 Сьогодні за участю першого заступника міського голови Віктора СТОЙЧИКА та заступника міського голови Оксани СИЗОНЕНКО відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.