Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Травня, 2021 р., 16:02
 В рамках соціального партнерства між Богодухівською міською радою та  АТ «Укргазвидобування» була підписана угода про співробітництво, за якою паливна компанія профінансує ряд проєктів на території громади. Буде створено сучасний клас біології у Крисинському ліцеї, планується проведення мережі інтернет та придбання комп’ютерної техніки для Петропавлівського ліцею, закупівля медичного обладнання для  Сухининського фельдшерсько-акушерського пункту. 
07 Травня, 2021 р., 15:49
 7 травня на території Богодухівської громади відбулася традиційна весняна толока. До неї долучилися жителі населених пунктів, працівники установ і організацій, управлінь і відділів міської ради.  Кожен бажаючий житель громади мав змогу приєднатися до цієї корисної справи.
06 Травня, 2021 р., 17:00
06 травня під головуванням  першого заступника міського голови Віктора СТОЙЧИКА відбулося  засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради з питання щодо поточної епідемічної ситуації на території Богодухівської міської ради.
06 Травня, 2021 р., 15:45
Генеральною Асамблеєю ООН на 74-ій сесії була прийнята Резолюція А/74/L.86 «Підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі», відповідно до якої 2021-2030 роки проголошуються Другим Десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Глобальною метою десятиліття є скорочення кількостей смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50 відсотків до 2030 року.
06 Травня, 2021 р., 15:31
   Богодухів готується до вшанування пам‘яті полеглих у роки Другої світової. Працівниками КП «Богодухівжитло» виконані ремонтні роботи, здійснено прибирання, упорядкування території біля пам‘ятного знаку «Танк» та на Меморіальному комплексі на честь воїнів-визволителів.
06 Травня, 2021 р., 15:24
В квітні поточного року першим заступником міського голови Віктором СТОЙЧИКОМ був проведений огляд стану пам'ятників і братських могил, розташованих в населених пунктах громади. За підсумками, було визначено обсяг робіт та суму коштів, необхідних для ремонтних та реставраційних робіт, які і були виділені на сесії депутатами Богодухівської міської ради.
06 Травня, 2021 р., 10:51
Призначати житлові субсидії з 1 травня будуть після надання нових заяв від громадян. Крім заяви, потрібно подати декларацію про доходи та витрати, договір найму (оренди) житла (за наявності), копію договору про реструктуризацію заборгованості з оплати ЖКП (за наявності).
06 Травня, 2021 р., 09:49
Сьогодні, 6 травня, Україна втретє відзначає День піхоти. 
06 Травня, 2021 р., 09:21
Богодухівська громада продовжує роботи з благоустрою. Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні упорядковуються пам’ятники, обеліски, місця поховань та пам'ятні знаки загиблим солдатам. Депутатами  Богодухівської міської ради схвалено рішення щодо виділення коштів для проведення цих робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.