Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Червня, 2021 р., 14:56
22 червня 2021 року Міністерством аграрної політики та продовольства України проведено вебінар із питань нарахування суб’єктам господарювання усіх форм власності державних тваринницьких дотацій, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517).
25 Червня, 2021 р., 11:17
22 червня 2021 року відбувся конкурсний відбір на заміщення вакантних посади директорів  КЗ «Кленівський ліцей», КЗ «Павлівська гімназія»  та  завідувача КЗ «Богодухівський заклад дошкільної освіти №9 «Берізка».
24 Червня, 2021 р., 15:48
Одне з найголовніших завдань міської влади – достатня увага до підростаючого покоління громади, забезпечення їм належних умов для відпочинку, спілкування, розвитку фізичних якостей. Протягом квітня-травня КП «Богодухівжитло» здійснило обстеження дитячих споруд на дитячих майданчиках з метою визначення їх придатності до експлуатації. Депутатами міської ради на Х позачерговій сесії погоджено виділення коштів  на поточний ремонт дитячих ігрових майданчиків.
24 Червня, 2021 р., 14:27
Приєднуйся до святкування Дня молоді та річниці створення Молодіжної ради!
24 Червня, 2021 р., 14:21
23 червня 2021 року в м. Харків, у Палаці спорту «Локомотив» імені Г.М. Кирпи відбулися урочистості з нагоди Міжнародного Олімпійського дня. Захід пройшов за участі керівництва Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної та міської рад, Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області та Відділення НОК України в Харківській області із залученням учасників Олімпійських ігор сучасності - Людмили Джигалової, Віктора Рубана, Оксани Кайдаш, Олександра Сердюка, Катерини Дубровіної (Сердюк) та інших олімпійців та видатних спортсменів.
24 Червня, 2021 р., 10:55
 26 червня молодіжна рада при Богодухівській міській раді буде відзначати річницю свого створення, а 1 липня виповниться 1 рік, як свою роботу розпочало І скликання Молодіжної ради. За цей час молодіжний актив намагався зробити усе можливе, аби змінити життя молоді та громади на краще. І зараз чекають на оцінку своєї діяльності та її результатів. І найкраще це можете зробити саме Ви - жителі Богодухівської громади, задля яких наша молодь щодня наполегливо працювала.
23 Червня, 2021 р., 16:48
Вихованці ДЮСШ Богодухів (тренер Андрій ЛУЦЕНКО) сьогодні  завершили груповий етап чемпіонату Харківської області. Наші хлопці свої матчі проводили в Валках двома віковими групами. Приємно відзначити, що обидві команди здобули перемоги. Хлопці 2009/08 року народження перемогли з рахунком 3-1, а команда 2007/06 р-н в напруженому матчі перемогла валківчан (3-2). Сьогоднішня перемога забезпечила нам перше місце в групі та вихід до плей-офф першості області. Вихованці Богодухівської ДЮСШ продовжать боротьбу у цих змаганнях в с. Мерефа, де пройдуть стикові матчі. Тож тримаймо кулачки за наших хлопців!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.