Богодухівська міська рада

Харківська область

Всесвітній день медичної сестри

Дата: 12.05.2021 08:11
Кількість переглядів: 337

Фото без опису Сучасний світ досить мінливий, з кожним роком все більше професій зникають, їх витісняють нові, або  замінюють машинами чи роботами. Але є професії, які ні при яких обставинах не можуть зникнути, які потребують людського тепла, емпатії, розуміння. Мова йде про роботу медичних сестер. Саме на їх тендітні плечі лягає уся турбота про пацієнта під час хвороби.

Міжнародний день медичної сестри відзначається щорічно 12 травня, в день народження Флоренс Найтінгейл, однієї із засновниць служби сестер милосердя. Складно собі уявити нашу медицину без медичної сестри. Це одна з найгуманніших професій, особливо в ці тривожні дні, коли ми особливо чітко розуміємо, що життя людини, її здоров’я – найважливіші цінності для кожного. Саме вони виконують усі призначення лікаря, їх небайдуже слово відіграє чималу роль у процесі одужання хворого. За даними статистики на плечі медичних сестер лягає близько 80 % догляду за пацієнтами.

Шановні медичні сестри! З нагоди Вашого професійного свята прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканців нашої громади! Бажаємо вам міцного здоров’я, весняного настрою, сімейного щастя, добробуту та  пошани від своїх колег та пацієнтів. Успіхів у нелегкій але дуже важливій і край необхідній справі! Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! А кожна мить життя радує своєю неповторністю!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь