Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
15 Травня, 2021 р., 10:58
 Сім’я – це фундамент та індикатор розвитку держави, її стабільності і благополуччя. Сім’я дає початок і живлення майбутнім поколінням, формує і виховує громадянина, забезпечує нерозривність поколінь і передавання історичної, культурної та національної спадщини. Але основне призначення сім’ї – це бути для кожного тихою гаванню, джерелом  миру і спокою, берегинею кохання і затишку.
14 Травня, 2021 р., 15:48
 До Міжнародного дня сім’ї чотири родини громади отримали найдорожчі для себе подарунки: за інформацією пологового відділення за останній тиждень народилося 2 дівчинки і 2 хлопчики. Вітаємо сім’ї з поповненням!
14 Травня, 2021 р., 15:36
 «Гарячі» будні комунальників. Продовжується висаджування квітів на міських клумбах. Також комунальники розчистили територію біля водойми у центрі міста. А у с. Олександрівка проведені роботи з фарбування колодязя та облаштування прилеглої території.
14 Травня, 2021 р., 15:06
 Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в областях і місті Києві посилять соціальний захист застрахованих осіб. Зокрема, управлінням надано рекомендації щодо підвищення ефективності реалізації права працюючих на реабілітаційне лікування після перенесених захворювань і травм.
14 Травня, 2021 р., 13:06
 Сім’я – найголовніша цінність у житті людини. На жаль, у сучасному буденному житті ми часто забуваємо про це і обмежуємо спілкування з рідними до мінімуму, стаємо залежними від ґаджетів та віддаляємось одне від одного.
14 Травня, 2021 р., 09:35
 Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», передбачені пільги для фізичних осіб – підприємців (ФОП) платників єдиного податку першої групи.
13 Травня, 2021 р., 16:44
 Закінчується 2020-21 навчальний рік, і незабаром для всіх здобувачів повної загальної середньої освіти розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2021. У нашій громаді цього року – 142 випускники 11 класів. У 2021 році місто Богодухів визначено як округ з проведення зовнішнього незалежного оцінювання. На базі трьох міських закладів освіти буде проведено тестування випускників Богодухівської та Краснокутської громад з п’яти предметів: української мови та літератури, математики, історії України, біології та географії. Найбільше учасників приймуть наші заклади освіти під час ЗНО з української мови та літератури 1 червня – 519 осіб. Математику на базі міських ліцеїв №№ 1, 2, 3 28 травня складатимуть 515 осіб.
13 Травня, 2021 р., 16:17
 Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ провів оперативну нараду щодо стану реконструкції будівлі ЦНАПу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.