Богодухівська міська рада

Харківська область

Богодухів готується прийняти учасників ЗНО

Дата: 13.05.2021 16:44
Кількість переглядів: 526

Фото без опису Закінчується 2020-21 навчальний рік, і незабаром для всіх здобувачів повної загальної середньої освіти розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2021. У нашій громаді цього року – 142 випускники 11 класів. У 2021 році місто Богодухів визначено як округ з проведення зовнішнього незалежного оцінювання. На базі трьох міських закладів освіти буде проведено тестування випускників Богодухівської та Краснокутської громад з п’яти предметів: української мови та літератури, математики, історії України, біології та географії. Найбільше учасників приймуть наші заклади освіти під час ЗНО з української мови та літератури 1 червня – 519 осіб. Математику на базі міських ліцеїв №№ 1, 2, 3 28 травня складатимуть 515 осіб.

 

У комунальному закладі «Богодухівський ліцей №3» створено особливі (спеціальні) умови для проходження тестування учасників з особливими освітніми потребами.

Підвезення випускників до пунктів ЗНО здійснюватиметься шкільними автобусами. Так, 21 травня, коли відбудеться перше ЗНО (з хімії), трьох наших випускників буде супроводжено до місця проведення – до Харківського політехнічного інституту, англійську мову 25 травня у місті Харкові складатимуть 46 наших випускників, а фізику 7 червня – 13 осіб.

Підготовлено 114 педагогічних працівників до роботи у пунктах тестування в якості інструкторів, старших інструкторів та чергових.

На кожному пункті  тестування перебуватиме по 2 медичних працівника та 2 представника поліції для забезпечення правопорядку. На пунктах тестування створено  усі умови для організації протиепідемічних заходів  у зв’язку з поширенням коронавірусної  хвороби (COVID-19).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь