Богодухівська міська рада

Харківська область

Екскурсія до ФЕЛЬДМАН-ЕКОПАРКУ

Дата: 14.05.2021 13:06
Кількість переглядів: 518

Фото без опису Сім’я – найголовніша цінність у житті людини. На жаль, у сучасному буденному житті ми часто забуваємо про це і обмежуємо спілкування з рідними до мінімуму, стаємо залежними від ґаджетів та віддаляємось одне від одного.

З метою зміцнення родинних стосунків та організації змістовного дозвілля напередодні Міжнародного дня сім’ї за ініціативи завідувача відділення соціальної роботи та соціального супроводу сімей (осіб) КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради» Наталії ЧУЙКО, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, відвідали «ФЕЛЬДМАН-ЕКОПАРК». Відпочинок на природі подарував родинам чимало приємних вражень, які назавжди залишаться у пам’яті та прикрасять сімейні альбоми яскравими фотографіями.

         Вітаємо з прийдешнім святом родини, які взяли на себе відповідальність виховувати дітей зі складними долями. Висловлюємо слова вдячності прийомним батькам, батькам-вихователям, опікунам, піклувальникам, патронатним вихователям за їх нелегку працю.

КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради» запрошує усіх, хто хоче подарувати дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, шанс на родинний затишок. Детальне консультування з приводу створення сімейних форм виховання можна отримати за адресою: м. Богодухів, вул..Молодіжна,2, тел.. (05758)3-45-65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь