Богодухівська міська рада

Харківська область

15 травня в усьому світі відзначається Міжнародний день сім’ї

Дата: 15.05.2021 10:58
Кількість переглядів: 445

Фото без опису Сім’я – це фундамент та індикатор розвитку держави, її стабільності і благополуччя. Сім’я дає початок і живлення майбутнім поколінням, формує і виховує громадянина, забезпечує нерозривність поколінь і передавання історичної, культурної та національної спадщини. Але основне призначення сім’ї – це бути для кожного тихою гаванню, джерелом  миру і спокою, берегинею кохання і затишку.

 

Найбільше багатство в житті – це рідні та близькі люди. Цінності справжньої української сім’ї – це велика і дружня родина, яка шанує старше покоління, зберігає сімейні реліквії та традиції. Саме вони стоять сьогодні на сторожі спокою наших домівок, підкреслюючи притаманні національні риси – життєрадісність, гостинність, добропорядність.

Щиро бажаємо усім мешканцям громади, щоб ваші сім’ї були для вас надійними фортецями.

Низько вклоняємося тим, хто сьогодні стоїть на захисті миру і спокою кожної української родини! Хай удома вас завжди чекають щирі і люблячі серця!

Бажаємо кожній родині радості, тепла й душевної гармонії. Любіть, цінуйте і поважайте один одного, будьте здорові і щасливі! Нехай зростають у любові ваші діти, і завжди у ваших родинах буде злагода та взаєморозуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.