Богодухівська міська рада

Харківська область

15 травня в усьому світі відзначається Міжнародний день сім’ї

Дата: 15.05.2021 10:58
Кількість переглядів: 437

Фото без опису Сім’я – це фундамент та індикатор розвитку держави, її стабільності і благополуччя. Сім’я дає початок і живлення майбутнім поколінням, формує і виховує громадянина, забезпечує нерозривність поколінь і передавання історичної, культурної та національної спадщини. Але основне призначення сім’ї – це бути для кожного тихою гаванню, джерелом  миру і спокою, берегинею кохання і затишку.

 

Найбільше багатство в житті – це рідні та близькі люди. Цінності справжньої української сім’ї – це велика і дружня родина, яка шанує старше покоління, зберігає сімейні реліквії та традиції. Саме вони стоять сьогодні на сторожі спокою наших домівок, підкреслюючи притаманні національні риси – життєрадісність, гостинність, добропорядність.

Щиро бажаємо усім мешканцям громади, щоб ваші сім’ї були для вас надійними фортецями.

Низько вклоняємося тим, хто сьогодні стоїть на захисті миру і спокою кожної української родини! Хай удома вас завжди чекають щирі і люблячі серця!

Бажаємо кожній родині радості, тепла й душевної гармонії. Любіть, цінуйте і поважайте один одного, будьте здорові і щасливі! Нехай зростають у любові ваші діти, і завжди у ваших родинах буде злагода та взаєморозуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.