Богодухівська міська рада

Харківська область

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2022 08:46
Кількість переглядів: 343

Фото без описуЦього дня ми вшановуємо світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Не багато залишилося живих свідків тих трагічних подій, і тим болючіше відгукуються у їхніх і наших серцях сьогоднішні криваві події, пов’язані з російським вторгненням в Україну.

Так само, як і понад вісімдесят років тому, жахи війни знов увірвались в кожну українську домівку, і пронизують болем наші серця.

Увесь цей час ми пам’ятали звірства нацистів, які випалювали українські села, нищили мирних мешканців, депортували жінок і дітей, і більш за все не бажали повторення цих страшних подій, однак сьогодні наша свята українська земля потерпає від нелюдської агресії сусідньої держави. І знову, як і в минулому сторіччі, вірні сини і доньки нашої Батьківщини, нащадки мужніх захисників, стали на захист кожної української родини, кожного міста, села, кожного клаптика землі.

Ми пам’ятаємо і пам’ятатимемо усіх, хто так і не повернувся з війни, тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані кривавими подіями.

У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні вклоняємося їм. Вічна слава і шана усім, хто боровся і продовжує боротися за мир в Україні.

Єдності, сили та стійкості всім нам, дорогі земляки! Миру і священної перемоги нашій країні! Мужності і витримки нашим захисникам і захисницям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь