Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
10 Квітня, 2024 р., 13:47
Постановою «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» закріплено статус  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів – саме поняття пов’язане з воєнним конфліктом в Україні, який розпочався у 2014 році.
10 Квітня, 2024 р., 09:50
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що платник податку на доходи фізичних осіб має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
09 Квітня, 2024 р., 16:40
«У надскладний воєнний час, коли медична галузь, без перебільшення, впевнено тримає свою передову, коли вимагаються швидкі конструктивні рішення, від яких залежить стійкість і подальший розвиток галузі, необхідна ініціативна людина, здатна мислити стратегічно, критично і брати на себе велику відповідальність. Таким фахівцем я бачу Оксану Володимирівну СИЗОНЕНКО», - зазначив міський голова.
09 Квітня, 2024 р., 13:40
Попри всі негаразди воєнного сьогодення, мешканці цього невеликого села демонструють свою згуртованість, стійкість і позитив.
09 Квітня, 2024 р., 11:46
Інколи просто хочеться написати комусь. Розповісти про те, що на душі, про свій день, про усі несправедливості світу, чи навпаки, поділитися радістю.
09 Квітня, 2024 р., 09:44
Якщо податок на доходи фізичних осіб та військовий збір сплачено до нотаріального оформлення об'єктів спадщини, декларація про майновий стан і доходи не подається (за умови відсутності необхідності подання декларації з інших підстав) (п. 179.2 ст. 179 ПКУ).
09 Квітня, 2024 р., 09:42
Весна – це можливість проводити більше часу на свіжому повітрі, у парках та лісах. Відпочиваючи на природі, варто не забувати, що весна — це період найбільшої активності іксодових кліщів. Зустріти небезпечну комаху можливо і на звичайному газоні біля будинку. Найчастіше вони селяться у траві та лише зрідка потрапляють на невисокі кущові рослини. Кліщі можуть переносити багато хвороб. Найпоширенішими з них є бореліоз, більш відомий як хвороба Лайма, та кліщовий вірусний енцефаліт.
08 Квітня, 2024 р., 16:50
У Дмитрівському старостинському окрузі висадили 19 фруктових дерев на території садочка в центрі села, упорядкували паркову зону, центр та територію дитячого майданчика, прибрали територію біля Меморіалу Слави.
08 Квітня, 2024 р., 14:47
Ми, українці, такі сильні. Вночі обстріли, вдень робота. Потім — стрічка новин та вечеря з родиною. Навіть з’явилася нова приказка: «Тривога в місті — не причина перенесення дедлайнів». І так вже понад 2 роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь