Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2024 р., 15:36
Обговорено стан забезпечення населення громади питною водою гарантованої якості.
02 Квітня, 2024 р., 11:39
Слова — це найпростіший спосіб підтримати людину, адже це «інструмент», який майже завжди з нами. Але разом з тим, він може бути і небезпечним. Адже навіть коли ми хочемо підтримати когось, ми не завжди знаємо як це зробити правильно і що саме сказати.
02 Квітня, 2024 р., 10:38
Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс  з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить  у власність держави на 2024 рік.
02 Квітня, 2024 р., 10:19
З початком весняно-літніх робіт від громадян надходять звернення та скарги стосовно використання пестицидів та агрохімікатів на присадибних ділянках, городах, приватних домоволодіннях.
01 Квітня, 2024 р., 16:05
Молоді деревця з’явилися на місці видалених восени аварійних насаджень. 70 сосен та 80 лип поповнили місцевий парк за ініціативи старост Губарівського, Дмитрівського та Сіннянського округів, за участі депутата Богодухівської міської ради Леоніда Ситника, представників старостату та активних мешканців (М. Ніколаєнко, С. Приходько, А. Гащенко, В. Димінський). Спільними зусиллями зробили добру справу для наступних поколінь. Долучайтеся!
01 Квітня, 2024 р., 13:15
Незабаром наступлять теплі сонячні дні й у нашому Богодухівському районі, як і в інших регіонах України, почнуться польові роботи, які проводяться населенням, сільськогосподарськими підприємствами, фермерськими господарствами, власниками дачних та індивідуальних господарств. Польові роботи своєю чергою передбачають використання хімічних засобів захисту рослин, а саме  пестицидів і агрохімікатів.
01 Квітня, 2024 р., 11:50
П’ять нагород Чемпіонату України з кікбоксингу ВАКО здобули вихованці нашої спортивної школи: дві золоті (Щербак Вадим, Точона Поліна), дві срібні (Варченко Ксенія, Плахонін Микита) та одна бронзова (Семенов Руслан).
31 Березня, 2024 р., 10:16
Порядок подання річної декларації про майновий стан і доходи (податкової декларації) визначено ст. 179 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).
30 Березня, 2024 р., 13:10
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що у рамках кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році, відповідно до ст.166 Податкового кодексу України, платники податку мають право на податкову знижку. 
30 Березня, 2024 р., 10:00
 О 3:00 31 березня 🕒 стрілки годинника треба перевести на одну годину вперед🕓. ❗️Слід зазначити, що більшість електронних гаджетів можуть самостійно перейти на літній час. ⏰Але механічні годинники або пристрої, які не мають підключення до Інтернету, необхідно переводити вручну. 🫤Деякі люди важко переносять перехід на літній час. Щоб підлаштуватися під новий графік, уникайте перевтомлення і намагайтесь не нервувати🧘‍♀️, це допоможе перенести переведення стрілок годинника спокійніше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь