Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
06 Травня, 2021 р., 10:51
Призначати житлові субсидії з 1 травня будуть після надання нових заяв від громадян. Крім заяви, потрібно подати декларацію про доходи та витрати, договір найму (оренди) житла (за наявності), копію договору про реструктуризацію заборгованості з оплати ЖКП (за наявності).
06 Травня, 2021 р., 09:49
Сьогодні, 6 травня, Україна втретє відзначає День піхоти. 
06 Травня, 2021 р., 09:21
Богодухівська громада продовжує роботи з благоустрою. Напередодні Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні упорядковуються пам’ятники, обеліски, місця поховань та пам'ятні знаки загиблим солдатам. Депутатами  Богодухівської міської ради схвалено рішення щодо виділення коштів для проведення цих робіт.
05 Травня, 2021 р., 14:54
 Сьогодні представниками Молодіжної ради та Сектору у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради було впорядковано пам’ятний знак євреям Богодухова, які стали жертвами нацизму і були розстріляні 23 червня 1942 року. Приємно усвідомлювати, що підростаюче покоління пам’ятає трагічні сторінки нашої історії і долучається до їх збереження 
05 Травня, 2021 р., 14:04
    Шановні мешканці Богодухівської громади!
05 Травня, 2021 р., 11:49
Шановні мешканці Богодухівської громади! Богодухівська дільниця Дергачівського ТП АТ "Харківгаз" інформує про проведення 06.05.2021 року планових робіт по заміні аварійного відключаючого пристрою ШРП за адресою: м. Богодухів, вул. Космічна, що належить КУ "Богодухівський дитячий будинок-інтернат".  
05 Травня, 2021 р., 09:37
  Богодухівський районний відділ АТ “Харківобленерго” повідомляє, що в зв’язку з виконанням планових робіт по ремонту повітряних ліній та трансформаторних підстанцій будуть знеструмлені наступні населені пункти та вулиці: з 9-00 до 17-00 години.
05 Травня, 2021 р., 09:34
 КП «Богодухівжитло» 5 травня 2021 року о 17:00 запрошує мешканців мікрорайону Демянівський (вул. Дем’янівська, б. № 73, 75, 75Б, 75В) на сходку для обговорення та пошуку шляхів вирішення проблеми вивезення рідких побутових відходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Додавання бюджетного проекту

Увага! Переверте правильність заповнення форми подачі бюджетного проекту. Редагування даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту

Додати фото в бюджетний проект

Видалити зображення

Продовжити?

Ні, не видаляти

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.