Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
11 Квітня, 2024 р., 14:26
Вітаємо наших земляків Колесніченка Валерія, який став переможцем турніру, та Сараєва Миколу, який замкнув трійку призерів. Гарний результат серед десяти учасників змагань. Дякуємо КЗ «Спорт для всіх» Люботинської міської ради за організацію зустрічі та теплий прийом!
11 Квітня, 2024 р., 11:29
Протягом березня-квітня мешканці нашої громади брали участь в опитуванні з питань поводження з побутовими відходами. Опитування проходило в рамках реалізації грантової діяльності за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Громада – влада: діалог, довіра, дія» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» під час інформаційно-комунікаційної кампанії в Богодухівській територіальній громаді "Чиста громада- безпечне довкілля".
11 Квітня, 2024 р., 10:37
Дифтерія. Зараження відбувається повітряно-крапельним шляхом.
11 Квітня, 2024 р., 09:45
За ініціативи старости Юрія ЗЕЯ у Гутах, Павлівці, Кручику, Первухинці трудові колективи та небайдужі мешканці навели лад біля адміністративних будівель, впорядкували дитячі майданчики, центральні вулиці та місця поховань загиблих воїнів.
10 Квітня, 2024 р., 13:55
Один з розділів «Довідника безбар’єрності» розповідає про етику взаємодії у періоди стресу.
10 Квітня, 2024 р., 13:47
Постановою «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» закріплено статус  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів – саме поняття пов’язане з воєнним конфліктом в Україні, який розпочався у 2014 році.
10 Квітня, 2024 р., 09:50
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що платник податку на доходи фізичних осіб має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
09 Квітня, 2024 р., 16:40
«У надскладний воєнний час, коли медична галузь, без перебільшення, впевнено тримає свою передову, коли вимагаються швидкі конструктивні рішення, від яких залежить стійкість і подальший розвиток галузі, необхідна ініціативна людина, здатна мислити стратегічно, критично і брати на себе велику відповідальність. Таким фахівцем я бачу Оксану Володимирівну СИЗОНЕНКО», - зазначив міський голова.
09 Квітня, 2024 р., 13:40
Попри всі негаразди воєнного сьогодення, мешканці цього невеликого села демонструють свою згуртованість, стійкість і позитив.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь