Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
16 Липня, 2024 р., 09:07
Щоденна робота працівників бухгалтерських служб є невід'ємною частиною успішного функціонування нашої громади. Завдяки вашій відповідальності, точності, професіоналізму навіть у складних реаліях воєнного сьогодення, ми рухаємося вперед, реалізовуючи важливі проєкти та забезпечуючи стабільність.
16 Липня, 2024 р., 08:49
Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади (див. графік).
15 Липня, 2024 р., 13:23
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що у безкоштовному мобільному застосунку «Моя податкова» від ДПС доступні сервіси для фізичних осіб – підприємців. Зокрема:
15 Липня, 2024 р., 11:14
Україна завжди відігравала важливу роль у збереженні стабільності та спокою у різних куточках світу, а сьогодні змушена виборювати мир для своїх громадян. Тож українські миротворці у складі різних підрозділів Сил оборони, воюючи на рідній землі, демонструють свій професіоналізм та є прикладом мужності і самопожертви.  Висловлюємо безмежну вдячність вам, українські миротворці!
15 Липня, 2024 р., 08:02
15-го липня український народ відзначає День Української Державності.
12 Липня, 2024 р., 09:24
Благодійний Фонд «Мережа 100 відсотків життя м. Харків» є надійним партнером та на сьогодні – єдиним донором гуманітарної допомоги такого масштабу у громаді. Нагадаємо, що у 2023 році благодійним фондом надано нашим мешканцям 147480 наборів. За шість місяців 2024 року ця цифра вже становить 156200: 49400 наборів по місту Богодухів та 106800 - по сільських населених пунктах громади.
12 Липня, 2024 р., 08:22
Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Богодухівської районної державної лікарні ветеринарної медицини проводяться профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в населених пунктах громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.