Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2021 р., 13:15
 Відбулися деякі зміни у сфері надання соціальних послуг, повязані з проведенням реорганізації органів місцевого самоврядування. Створено КЗ «Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради Харківської області». Тепер повний комплекс соціальних послуг відповідно до державних стандартів можна отримати саме в цьому закладі.
19 Квітня, 2021 р., 11:14
 До уваги мешканців громади! З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, на період з 16 по 24 квітня 2021 року обмежено часи прийому громадян у Відділі «Центр надання адміністративних послуг»:
19 Квітня, 2021 р., 11:07
 З метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, прийняте розпорядження щодо запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, які стосуються роботи міської ради.
16 Квітня, 2021 р., 16:29
 Всі любителі футболу з нетерпінням чекають на відкриття сезону, стан готовності до якого під пильною увагою керівництва громади. Працівники дитячо-юнацької спортивної школи щоденно працюють над підготовкою газону на стадіоні «Колос»: видалено суху поросль, підсіяно траву та внесено добрива. Процес відновлення досить кропіткий та вимагає дотримання стану спокою поля в цей період. Проте не кожен розуміє це, і не зважаючи на закритий доступ, долаючи паркан, деякі мешканці, особливо неповнолітні, порушують цілісність трав’яного покриття, яке після зими ще не відновилося. Дану проблему було розглянуто під час робочої зустрічі заступника міського голови Оксани СИЗОНЕНКО з завідувачем сектору у справах молоді та спорту Павлом ГРИГОРОВИЧЕМ.
16 Квітня, 2021 р., 14:52
Традиційно, у третю суботу квітня в Україні відзначають День довкілля. Сьогодні, більше нiж коли-небудь, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. Так сталося, що головну загрозу навколишньому середовищу становить людина, її байдужість, безкультур’я і жадібність. Ми кожного дня використовуємо природні ресурси, але мало замислюємося над їх збереженням і відновленням. Саме для пробудження людської свідомості і започаткували День довкілля. Кожен з нас може внести свій вклад у цю справу. Тож 17 квітня звертаємося до вас із закликом організувати  прибирання біля своїх осель, на дитячих майданчиках, в парках. Своїм прикладом покажемо підростаючому поколінню, як любити природу та дбати про неї.  
16 Квітня, 2021 р., 09:37
 З 15 квітня за бюджетний кошт Богодухівської міської ради 20  вчителів ліцею № 3 розпочали навчання з підвищення цифрової компетентності за напрямом: «Створення персонального інформаційно-освітнього простору сучасного педагога».
16 Квітня, 2021 р., 09:21
 Генеральне прибирання в Богодухівській громаді триває. В населених пунктах продовжуються  роботи з благоустрою територій, вивозу сміття, прибирання торішнього листя, приведення до ладу парків дитячих та спортивних  майданчиків.
15 Квітня, 2021 р., 16:50
 15 квітня на черговому засіданні оргкомітету підготовки та відзначення 450-річчя із часу першої писемної згадки про Богодухів були підведені підсумки міського творчого конкурсу на створення логотипу-бренду міста Богодухів. Переможцем конкурсу одноголосно визнана робота харківської дизайнерки Марічки РУБАН, яка відповідає всім вимогам Положення. Опис роботи: «Місто-фонтан, місто-фейєрверк, місто ідей, місто, де життя б’є ключем. Також це образ гербу міста – дерева терену. Традиційно, дерево дуже гарний символ, символ стабільності, росту і плідності, об’єднаності. Сам знак фейєрверку також підкреслює те, що цей логотип святковий, ювілейний. Використана кольорова гама гербу, але у більш актуальних сучасних відтінках, не таких прямих»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.