Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Квітня, 2021 р., 10:31
 23 квітня своє професійне свято відзначають послідовники Фрейда, Юнга і Карнегі — українські психологи. І в цьому наші фахівці випередили колег з інших держав, які не можуть похвалитися офіційним днем в календарі. Навіть у світової психологічної спільноти такого немає.  Спеціалісти психологи широко затребувані в суспільстві: вони працюють у різних  сферах. Сімейні, дитячі, корпоративні, військові, шкільні, особисті — всі вони допомагають іншим людям розібратися в своїх проблемах.
23 Квітня, 2021 р., 09:51
 23 квітня відзначають День водія шкільного автобуса. Люди цієї професії мають виняткове значення для забезпечення належного функціонування галузі освіти в період її оптимізації, бо саме від їх злагодженої роботи залежить вчасне, безпечне і комфортне підвезення дітей та вчителів до навчальних закладів.  За інформацією Відділу освіти даною послугою стовідсотково охоплені всі, хто потребує підвозу. На даний час їх кількість становить 905 учнів та 65 педагогічних працівників. Підвезення здійснюється до 16 закладів загальної середньої освіти. Автопарк відділу освіти налічує 21 одиницю спеціалізованих шкільних автобусів.
23 Квітня, 2021 р., 09:42
 ФК «Богодухів» в рамках підготовки до першості області провів товариську зустріч з ФК «Водолага». Тренер, Сергій РИЖИХ, експериментував зі складом команди з метою селекції гравців, які ввійдуть до її основи. Поєдинок закінчився з рахунком 4:0 на нашу користь.
22 Квітня, 2021 р., 16:58
 Сьогодні за участю першого заступника міського голови Віктора СТОЙЧИКА та заступника міського голови Оксани СИЗОНЕНКО відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
22 Квітня, 2021 р., 16:34
   Для покращення стану доріг в населених пунктах Богодухівської громади проводиться профілювання вулиць з ґрунтовим покриттям.
22 Квітня, 2021 р., 15:05
 З метою  розкриття творчого потенціалу, розвитку творчості та педагогічної ініціативи вихователів  закладів дошкільної освіти Богодухівської громади, популяризації кращих зразків педагогічного досвіду, вдосконалення іміджу професії вихователя протягом березня - квітня  пройшли  І та II  етапи   обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини»  у  2021 році.
22 Квітня, 2021 р., 09:09
 21 квітня на базі Богодухівського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" для суб’єктів пробації проведено день соціальної служби. В даному заході взяли участь завідувач відділення соціальної роботи та соціального супроводу сімей/осіб КЗ "Центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради" Наталія ЧУЙКО та психолог відділення Павло ПАЩЕНКО; спеціаліст Богодухівського МЦ з НБВПД Марина КУЛЬЧАЄВА,  працівники Богодухівського РВ. Мета заходу – популяризація здорового способу життя серед осіб, які перебувають на обліку в Богодухівському РВ,  та підвищення їх рівня обізнаності в юридичних питаннях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.