Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
21 Квітня, 2021 р., 16:25
 Одним із головних завдань реформи децентралізації є покращення якості надання адміністративних послуг. Широкі можливості для розвитку мережі ЦНАП органам місцевого самоврядування надає Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 249. Про це неодноразово наголошував на нарадах міський голова Володимир БЄЛИЙ: «Ми маємо намагатися залучати всі можливі джерела додаткових коштів з метою покращення якості життя у громаді».  
21 Квітня, 2021 р., 10:15
За інформацією Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості на впорядкування території громади залучено 107 безробітних, які взяли участь у тимчасових роботах  на території міста Богодухів, с. Сазоно-Баланівка, смт. Гути, с. Кручик, с. Павлівка, с. Степне, с. Зарябинка, с. Дмитрівка, с. Куп’єваха, с. Олександрівка, с. Губарівка, с. Полкова Микитівка, смт. Шарівка. 
20 Квітня, 2021 р., 15:07
 Відділ економічного розвитку виконавчого комітету Богодухівської міської ради інформує, що згідно вимог чинного законодавства всі сільгоспвиробники, які використовують пестициди та агрохімікати для захисту рослин,   зобов’язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки через ЗМІ попередити про це населення, органи місцевого самоврядування та землекористувачів в радіусі десяти кілометрів від оброблюваних площ про місця, строки і методи застосування пестицидів. У період проведення таких робіт у радіусі 200м від меж ділянок, що обробляються, повинні бути встановлені попереджувальні написи. При цьому повідомляється дата обробки, назва препарату, ступінь і строк дії токсичності препарату.
20 Квітня, 2021 р., 12:11
20 квітня у всьому світі прийнято висловлювати подяку волонтерам, людям, чия безкорислива, свідома та добровільна праця допомагає комусь долати труднощі, а інколи – рятувати чиєсь життя. В складні часи, які переживає зараз наша країна, їх активна життєва позиція та небайдужість додають оптимізму та віри у світле майбутнє. Волонтери приходять на допомогу туди, де найбільше потрібна турбота. Вони поруч з немічними і хворими, старенькими і дітьми, поруч з беззахисними тваринами. Волонтери - з нашими військовими на захисті суверенітету держави. Серед жителів нашої громади є ті, які несуть на своїх плечах цю важливу та відповідальну місію. Тож сьогодні висловлюємо слова подяки кожному, хто хоч раз долучався до волонтерства, і тим, хто присвятив цій справі все життя. Бажаємо усім міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен Ваш шляхетний вчинок спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром, підтримкою і повагою.
20 Квітня, 2021 р., 09:44
Шановні мешканці!
19 Квітня, 2021 р., 14:49
 Комунальні служби продовжують роботи з прибирання та облаштування проїжджої частини та паркової зони.
19 Квітня, 2021 р., 14:41
 В житті трапляються випадки, коли громадяни не можуть використовувати правовстановлюючі документи, оскільки зазначені в них відомості про особу не збігаються з записами у паспорті чи свідоцтві про народження або в інших документах. Це робить безліч перешкод в прийнятті спадщини, врахуванні трудового стажу при оформленні пенсії, в реалізації свого права на майно, тощо. Звідси виникає необхідність усунення перешкод, які виникли у особи внаслідок помилки при зазначенні відомостей про нього для реалізації його прав та інтересів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.