Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2021 р., 13:15
    Платники можуть скористатися дистанційними сервісами кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС
31 Березня, 2021 р., 16:15
    31 березня першим заступником міського голови Віктором СТОЙЧИКОМ проведена робоча нарада, на якій розглядалися питання щодо відшкодування збитків перевізникам від безкоштовного перевезення громадян пільгових категорій автомобільним транспортом загального користування на міських та приміських маршрутах. На нараду були запрошені представники громадських організацій В. Деркач (громадська організація «Союз Чорнобиль Богодухівщини», А. Рижонков (громадська організація ветеранів локальних війн «Єдність»), Н. Починок (районна організація ветеранів України). Відпрацьовувалися можливі механізми взаємодії перевізників з місцевою владою, щоб зробити вирішення даного питання максимально комфортним і зрозумілим і для громадян, і для перевізників.
30 Березня, 2021 р., 10:05
  29 березня під головуванням  міського голови Володимира БЄЛОГО відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Богодухівської міської ради з питання щодо поточної епідемічної ситуації на території Богодухівської міської ради.
30 Березня, 2021 р., 09:28
  Богодухівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Богодухівської міської ради:
29 Березня, 2021 р., 15:06
   29 березня, відповідно до графіка, міський голова Володимир БЄЛИЙ провів черговий особистий прийом. З особистими питаннями звернулися 12 мешканців Богодухівської громади. Зокрема, звернення стосувались пільгового перевезення, забезпечення житлом дитини-сироти, благоустрою територій, ремонту даху багатоквартирного будинку в с.Куп'єваха, надання матеріальної допомоги та оформлення документів на землю.
29 Березня, 2021 р., 15:00
   Весна – пора оновлення,  наведення ладу на кожному подвір’ї, вулиці та  населеному пункті в цілому.  Навіть на законодавчому рівні запроваджені всеукраїнська акція «За чисте довкілля» і День благоустрою територій населених пунктів, які  припадають на квітень-травень. В ці дні проводяться заходи із озеленення, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання  парків, скверів, дитячих, спортивних майданчиків, очищення від сміття берегів водойм, а також підготовка до Великодніх та травневих свят.
29 Березня, 2021 р., 14:49
   По всій території нашої країни громадяни продовжують бездумно та безконтрольно спалювати на власних присадибних ділянках сміття, сухе листя та чагарники, тим самим провокуючи масштабні пожежі у природних екосистемах.
26 Березня, 2021 р., 15:59
   Відбулася VII сесія VIII скликання Богодухівської міської ради. На порядок денний було винесено 63 питання і 174 земельних питань. Всі питання розглянуті, попередньо обговорені на засіданнях комісій, прийняті відповідні рішення.
24 Березня, 2021 р., 17:00
   24 березня 2021 року відбулася нарада за участю першого заступника Богодухівського міського голови Стойчика В.М., діловодів загального відділу Богодухівської міської ради та представників Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості.
24 Березня, 2021 р., 14:48
 Співпраця органів місцевого самоврядування та молодіжної ради - запорука розвитку громади. Відділ освіти та сектор у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради надали організаційну допомогу та витратні матеріали молодіжній раді для проведення екологічного заходу "Цінуй. Слідкуй. Змінюйся.", присвяченому щорічній міжнародній акції «Година Землі». У день проведення акції, 27 березня о 13.00, на базі ЦДЮТ для учасників молодіжної ради та усіх бажаючих заплановано проведення просвітницьких заходів щодо питань екологічної безпеки та сталого розвитку із залученням екологічних активістів Богодухівщини. Також учасники заходів долучаться до щорічної міжнародної акції «Година Землі», яка передбачає вимкнення світла у цей день з 20.30-21.30. Запрошуємо приєднатися до акції!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.