Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Листопада, 2021 р., 09:20
Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що в зв’язку з виконанням планових робіт по ремонту повітряних ліній та трансформаторних підстанцій будуть знеструмлені наступні населені пункти та вулиці: з 9-00 до 17-00 години.
26 Листопада, 2021 р., 15:12
Безпека дітей по дорозі до  навчального закладу, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає у сільській місцевості є одним із пріоритетних питань в організації освітнього процесу.
26 Листопада, 2021 р., 15:10
Богодухівська громада за останній тиждень збільшилась на шістьох нових мешканців. Саме стільки малюків народилося за останній тиждень у пологовому відділенні районної лікарні. Вітаємо чотири родини з появою  синочків, а дві  – з народженням донечок. Бажаємо усім їм здоров’я, затишку в оселях і тепла у стосунках!
26 Листопада, 2021 р., 13:17
Сьогодні до інформаційної кампанії долучилися студенти Богодухівського регіонального центру професійної освіти Харківської області та учні Богодухівського ліцею №3.
26 Листопада, 2021 р., 10:42
«Водно - нітратна метгемоглобінемія» - це захворювання, яке пов’язане зі споживанням питної води, в якій вміст нітратів складає більше ніж 50 мг/дм3.
25 Листопада, 2021 р., 17:00
В клубі тепло і затишно. Можна з користю провести вільний час. У  рамках субвенції Мінцифри сьогодні відбулося підключення до швидкісного інтернету соціальних об’єктів у населених пунктах Дмитрівка (клуб, ФАП, бібліотека, школа) і Матвіївка (дитячий садочок, клуб, ФАП). На даний час до швидкісного інтернету вже підключено 10 із 14 сільських населених пунктів. Підключення триває.
25 Листопада, 2021 р., 11:35
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти  насильства», яка щороку стартує 25 листопада,  за ініціативи Відділу соціального захисту населення Богодухівської міської ради, організовано вуличну інформаційну роботу. До проведення заходу долучилися студенти медичного коледжу,  учні Богодухівського ліцею №3 та дільничний офіцер поліції.  Шляхом розповсюдження листівок привернуто увагу населення до проблеми насильства, проінформовано мешканців громади про шляхи її вирішення, надані координати організацій нашої громади, до яких можна звернутися у разі загрози вчинення насильства.
25 Листопада, 2021 р., 09:28
Саме на таку тему з 24 по 26 листопада для старост та діловодів нашої громади за кошти Богодухівської міської ради на платформі Zoom організовано навчання. Викладання матеріалу здійснюється Харківським центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Після успішного проходження навчання слухачі отримають посвідчення з підвищення кваліфікації.                                                                                                     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.