Богодухівська міська рада

Харківська область

На апаратній нараді у міського голови обговорили нагальні питання життєдіяльності громади, підвели підсумки за тиждень та намітили першочергові напрямки діяльності на найближчий час

Дата: 26.03.2024 13:58
Кількість переглядів: 64

Фото без описуМіський голова наголосив на питанні забезпечення сталої діяльності підприємств критичної інфраструктури, медичних установ, ЦНАПу в умовах тимчасової відсутності електропостачання через пошкодження енергогенеруючих підприємств, викликані останніми обстрілами росії.

Окремо наголосив на заходах економії електроенергії. «Наші резерви, які ми накопичили протягом попередніх років, дозволяють нам втримати ситуацію. Всі заклади забезпечені генераторами і необхідним запасом пального до них», - підкреслив Володимир Миколайович. У зв’язку з необхідністю здійснювати заходи з економії енергоресурсів та враховуючи сприятливі погодні умови, планується закінчення опалювального сезону у громаді. Міським головою надано відповідне доручення щодо підготовки розпорядження і пов’язаних з ним кадрових змін у комунальних закладах та установах.
    Перший заступник Віктор СТОЙЧИК поінформував про здійснення реєстрації ВПО відділом ЦНАП. Люди продовжують прибувати з гарячих точок, зокрема із сусідньої Великої Писарівки, і першочергова задача громади - забезпечити вчасне і якісне оформлення необхідних документів і виплат. Володимир Миколайович дав доручення при реєстрації переселенців з В.-Писарівської громади виявляти осіб, які потребують невідкладної допомоги, і не підпадають під критерії отримання допомоги від міжнародних організацій. Такі особи будуть взяті під особливий контроль міською радою. 
    Також Віктор Стойчик повідомив про хід грейдерування доріг комунальної власності після зимового періоду.
    Про проведення двомісячника з благоустрою повідомив Роман РЯБКА. Працівники деяких установ вже долучилися до прибирання територій, тож очікуємо на відповідальне ставлення до проведення весняного благоустрою від усіх підприємств і установ та від мешканців громади.
    Про початок шкільних канікул у закладах освіти повідомила заступник міського голови Оксана СИЗОНЕНКО. Микола ШЕПЕЛЬ довів до присутніх інформацію про роботу Пунктів Незламності. На даний момент всі пункти Незламності функціонують протягом робочого дня, за необхідності готові до переведення у цілодобовий режим.
    Володимир ТРИЗНА повідомив про хід кампанії з декларування, яка завершується 31 березня. Та закликав всіх, хто підпадає під необхідність подання декларації, виконати свій обов’язок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.