Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Листопада, 2021 р., 11:48
За сприяння Богодухівського міського голови відбулася робоча нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти та інших навчальних закладів громади щодо актуальних питань проведення ЗНО.
23 Листопада, 2021 р., 09:01
23 листопада у зв’язку з аварійним ремонтом  водогону по вул.. Чернієнка та вул.. Молокова  буде відключене водопостачання у домоволодіннях по цих і прилеглих вулицях. Приносимо свої вибачення та просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.  З повагою, адміністрація КП «Богодухіввода».
22 Листопада, 2021 р., 15:15
Відбувся виїзний прийом міського голови Володимира БЄЛОГО у смт. Гути за участі старости Гутянського старостинського округу Юрія ЗЕЯ та начальника відділу освіти Ольги РУБАНИК. Питання, які хвилювали мешканців - автобусне і залізничне транспортне сполучення з Харковом, діяльності амбулаторії сімейної медицини, матеріально-технічного забезпечення закладів освіти, стану доріг. Декілька осіб звернулися з питань оформлення субсидій, спиляння аварійних дерев. Турбувало мешканців питання діяльності Первухинського цукрозаводу. Колись це було одне з бюджетоутворюючих підприємств, з великою кількістю робочих місць, а цього року підприємство працювало всього місяць. Діалог з мешканцями вийшов емоційний і конструктивний, всі питання взяті під особистий контроль.
22 Листопада, 2021 р., 14:45
Пунктом 3 статті 19 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (в редакції, що діє з 01.05.2021) визначено, що для забезпечення безпеки газопостачання та готовності внутрішньобудинкових систем газопостачання дво- або багатоквартирного будинку до надання послуг з розподілу та постачання природного газу співвласники такого будинку або за їхнім рішення – управитель багатоквартирного будинку, ОСББ, інша уповноважена особа мають укласти договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку з оператором газорозподільної системи або іншим суб’єктом господарювання, який має право на виконання таких робіт.
22 Листопада, 2021 р., 11:00
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Харківській області повідомляє про продаж на електронному аукціонні окремого майна – нежитлова будівля, магазин, загальною площею 83,2 кв.м., за адресою: Харківська обл., Богодухівський район, сщ. Мала Іванівка, вул. Мала-Іванівська,18.
22 Листопада, 2021 р., 10:51
Чи може член особистого селянського господарства отримати статус безробітного?
22 Листопада, 2021 р., 10:46
Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.