Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
03 Грудня, 2021 р., 10:31
1 грудня працівниками КП «Господар» разом зі старостою Кленівського старостинського округу Ксенією Суботою проводився подвірний обхід домоволодінь у селі Мерло.
03 Грудня, 2021 р., 09:34
Статтею 53 Конституції України передбачено, що держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти в державних і комунальних навчальних закладах; розвиток дошкільної, повної загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої і післядипломної освіти, різних форм навчання; надання державних стипендій та пільг учням і студентам.  Ця норма стосується і дітей з особливими потребами, до яких належать діти з стійким розладом функцій організму, що при взаємодії із зовнішнім середовищем може призводити до обмеження її життєдіяльності.
03 Грудня, 2021 р., 09:20
Цей день мобілізує підтримку громадськості для розв'язання найважливіших питань, що стосуються соціальної інтеграції людей з інвалідністю, сприяє підвищенню обізнаності про їх проблеми та привертає увагу до переваг інклюзивного суспільства, доступного для всіх. Усунення бар`єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до освіти і робочих місць на сьогодні є важливим викликом для суспільства.
02 Грудня, 2021 р., 15:40
Міський голова Володимир БЄЛИЙ спільно з головою Богодухівської районної ради Юрієм ЯЦИНОЮ та заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Юрієм КУЗУБОМ привітали працівників прокуратури Богодухівського району з професійним святом.
01 Грудня, 2021 р., 15:43
Організаційні моменти сьогодні обговорювали під час робочої зустрічі, ініційованої сектором у справах молоді та спорту Богодухівської міської ради. Розглянуті варіанти щодо громадської організації, яка буде займатися розвитком цього виду спорту у громаді. Обрано голову організації, проаналізовано Статут, заплановані подальші кроки.
01 Грудня, 2021 р., 15:23
У Всесвітній день боротьби зі СНІДом центр надання соціальних послуг Богодухівської міської ради провів зустріч зі студентами Богодухівського регіонального центру професійної освіти. Під час спілкування молодь ознайомили з основними шляхами розповсюдження ВІЛ-інфекції та методами її діагностування. Учасників заходу мотивували на свідому поведінку та збереження власного здоров’я! 
01 Грудня, 2021 р., 09:00
Саме сьогодні весь світ, одягнувши символічну червону стрічку,  привертає увагу до проблем, пов’язаних з розповсюдженням ВІЛ-інфекції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.