Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
06 Грудня, 2021 р., 14:05
07 грудня 2021 року о 14.00 годині у приміщенні сесійної зали Богодухівської районної ради (м. Богодухів, пл.. Свято-Духівська,2) відбудеться засідання ХХІ позачергової сесії  Богодухівської міської ради.
06 Грудня, 2021 р., 12:57
На зустрічі з мешканцями, Володимир Миколайович поінформував про діяльність міської ради за цей рік, озвучив проблемні питання, які потребують першочергового вирішення для блага громади. Питання, що хвилювали мешканців, стосувалися переважно земельних питань, визначення адрес, оформлення субсидій, водопостачання. Із земельних питань відповіді надав заступник міського голови Михайло КОНОЗ. Мешканці також висловили сподівання, що з призначенням старости (Олег МАРТИМЯНОВ) вони б мали змогу оформлювати деякі нотаріальні дії на місці. Володимир Миколайович зазначив: «В наших намірах це зробити. Ми прагнемо наблизити послуги до людей. Але діяти потрібно виключно в межах закону».
06 Грудня, 2021 р., 08:35
Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні  традиції українського народу і уособлює мужність та героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
05 Грудня, 2021 р., 08:42
05 грудня в світі відзначається Міжнародний день волонтера.
03 Грудня, 2021 р., 17:00
Чудовою новиною перших зимових днів для трьох родин громади стала поява малюків. За останній тиждень народилося дві дівчинки та один хлопчик.
03 Грудня, 2021 р., 15:33
1 грудня набув чинності закон "Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні", який дозволяє онлайн реєстрацію місця проживання. Відтепер у додатку або на порталі "Дія" можна буде вказати адресу, за якою фактично проживає особа, та отримати підтвердження від власника житла. Штампи в паспорті та виписки з ID-картки про реєстрацію місця проживання не будуть потрібні. Водночас зареєструвати місце проживання можна буде також надалі і в центрах надання послуг.
03 Грудня, 2021 р., 11:40
18 грудня 2021 року з 08:00 до 13:00 КНП Харківської обласної ради «Обласний центр служби крові» (вул. Клочківська,366) запрошує на «День відкритих дверей до Дня святого Миколая». Для усіх донорів буде тривати святкове шоу за участю артистів на ходулях, мімів, аніматорів для діточок, подарунків та ілюзіоніста.
03 Грудня, 2021 р., 11:21
Богодухівська міська територіальна виборча комісія повідомляє про реєстрацію депутатом Богодухівської міської ради  СОФІЄНКА Івана Сергійовича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.