Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Грудня, 2021 р., 08:00
Працювати в органах прокуратури - почесна місія, оскільки вона пов’язана з втіленням в життя принципів верховенства права, захистом законності і  дотриманням Конституції.
30 Листопада, 2021 р., 16:39
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
30 Листопада, 2021 р., 15:07
Питання порядку денного стосувалися поточної епідемічної ситуації, виконання заходів з профілактики та боротьби з гострими респіраторними захворюваннями, дотримання вимог законодавства під час експлуатації звалищ твердих побутових  та промислових відходів  на території міської територіальної громади.
30 Листопада, 2021 р., 14:50
Добігають останні осінні дні, а прибирання в населених пунктах триває. Восени особливо багато роботи. Необхідно прибрати опале листя та квітники, розчистити дороги та обрізати сухе гілля, провести підготовчі роботи до зими.
30 Листопада, 2021 р., 13:58
Богодухівська міська рада нагадує про необхідність неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки під час проведення святкових заходів і не використовувати піротехніку як загрозу для життя людей і тварин, пошкодження матеріальних цінностей. Відповідно до статті 195−6 КпАП порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу від тридцяти п’яти до шістдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів.
30 Листопада, 2021 р., 11:46
Ми долучилися до масштабної інформаційної кампанії, щоб надихнути користувачів нашої громади на набуття цифрових навичок!
29 Листопада, 2021 р., 16:06
Проблеми, з якими звернулися жителі громади, стосувалися: працевлаштування, завезення дров, водопостачання, освітлення вулиць, благоустрою та земельних питань.
29 Листопада, 2021 р., 13:13
Центр з управління персоналом регіонального філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» пропонує офіційне працевлаштування  зі стабільною заробітною платою на залізничних станціях і підрозділах регіональної філії, які розташовані на території громади, або до яких організоване зручне транспортне сполучення. Набір персоналу проводиться за такими професіями:
29 Листопада, 2021 р., 10:43
Цьогоріч до складу національної збірної потрапило 7 спортсменів із нашої громади  (тренер Олексій ДАНЬШИН). Свій внесок до командної скарбнички зробили Поліна ТОЧОНА та Владислав ОБУХОВСЬКИЙ, які у напруженій боротьбі здобули бронзові нагороди Чемпіонату Європи. Загальний результат збірної України: 3 золоті, 2 срібних та 4 бронзові медалі. Вітаємо спортсменів та тренера з цим досягненням! Пишаємося Вами! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.