Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
17 Листопада, 2021 р., 08:49
Пора студентства - особливо божевільний і цікавий час у житті, коли відкриваються блискучі перспективи та захоплюють нові знайомства. Нехай навчання дається легко, іспити складаються швидко, а вільного часу буде багато. Нехай збуваються всі ваші мрії та назавжди збережеться в ваших серцях романтика студентських років!  З днем Студента, дорогі підкорювачі вершин науки!
16 Листопада, 2021 р., 16:41
 Оперативна інформація про хід виконання бюджету Богодухівської міської територіальної громади Богодухівського району в 2021 році
16 Листопада, 2021 р., 11:23
Сьогодні відбулася нарада з головними розпорядниками бюджетних коштів.
16 Листопада, 2021 р., 10:30
Продовжено розгляд питань щодо надання дозволів на цілодобове перебування дітей нашої громади в КЗ «Богодухівська спеціальна школа». Проблема в тому, що не забезпечується щоденне повернення дітей з навчання додому через ряд причин, однією з яких є недосконалість транспортного сполучення міста з сільськими населеними пунктами громади, що ускладнює доступність  відвідання спеціального навчального закладу без цілодобового перебування в ньому. Міський голова Володимир БЄЛИЙ рекомендував батькам у письмовій формі звернутися до дирекції  КЗ «Богодухівська спеціальна школа» щодо можливості організації підвозу дітей на заняття.  «Ми, в свою чергу, теж будемо піднімати це питання. Тільки спільними зусиллями можна знайти рішення, яке буде діяти в інтересах маленьких мешканців нашої громади та максимально спростить для батьків транспортування дітей до школи!», - наголосив Володимир Миколайович.
15 Листопада, 2021 р., 17:12
Шановні фермери та аграрії громади!
15 Листопада, 2021 р., 16:57
Нещодавно силами КП «Богодухіввода» тут було здійснено заміну 200 м водогону. Як розповів директор КП «Богодухіввода» Сергій Троценко, мешканці селища давно відчували перебої з водопостачанням, вода була неякісною, а на водогоні відбувалися постійні пориви.
15 Листопада, 2021 р., 16:55
Естафету з ліквідації стихійних сміттєзвалищ підхопив Улянівський старостинський округ. Сьогодні небайдужими мешканцями із залученням техніки КП «Господар» очищено територію біля кладовища в с.Девятибратово. Це лише перший крок в цьому окрузі, роботи з прибирання несанкціонованих звалищ будуть продовжені.
15 Листопада, 2021 р., 16:54
18 листопада 2021 року о 14.00 у приміщенні Богодухівської міської ради (м.Богодухів, пл.Соборності, буд.2.) відбудеться засідання виконавчого комітету Богодухівської міської ради.
15 Листопада, 2021 р., 16:09
Сьогодні мешканці звернулися з питаннями щодо забезпечення житлом, взяття на квартирний облік та  благоустрою на міському кладовищі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.