Богодухівська міська рада

Харківська область

Двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану на території населених пунктів нашої громади

Дата: 27.03.2024 15:51
Кількість переглядів: 61

Фото без описуТрадиційно весняної пори ми проводимо двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану на території населених пунктів нашої громади. Відповідне рішення про проведення цьогорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою прийнято на засіданні виконавчого комітету Богодухівської міської ради 21 березня 2024 року.

Метою проведення даного двомісячника з благоустрою є забезпечення утримання територій населених пунктів Богодухівської громади у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та естетичного вигляду об’єктів благоустрою.

Чистота й порядок у рідному місті, селищі, селі завжди були справою не лише комунальних служб, а й усієї громади.

Богодухівська міська рада та її виконавчий комітет запрошує підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, суб’єктів підприємницької діяльності, жителів Богодухівської територіальної громади взяти участь у двомісячнику з благоустрою.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця. Йде війна, а ми, завдяки нашим захисникам, - у своєму домі, і повинні про нього дбати. Наші Герої повертатимуться в чисту та охайну громаду!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.