Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Листопада, 2021 р., 08:07
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Цю акцію щорічно підтримує міжнародна спільнота. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш як 100 країн світу активізували з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства
24 Листопада, 2021 р., 16:59
 За дорученням Богодухівського міського голови Володимира  Бєлого 24 листопада  2021 року вшанували  аматорський народний фольклорний колектив «Шарівчанка» Шарівського сільського клубу-філії з нагоди 40-річчя його створення.
24 Листопада, 2021 р., 16:12
Не минуло й доби, як навколо контейнерів для ТПВ по вул. В.Сахна знову гармидер.
24 Листопада, 2021 р., 15:57
Сьогодні відбулася знакова подія для громади – підписання договорів про співробітництво між Богодухівською міською радою та медичними закладами обласної ради про спільну взаємодію та взаємне співробітництво з метою наближення безпосередньо до мешканців територіальної громади міста Богодухів консультативної, телемедичної, організаційно-медичної допомоги, підвищення доступності вторинної і третинної висококваліфікованої і спеціалізованої медичної допомоги та медичних послуг населенню, зокрема, дітям громади.
24 Листопада, 2021 р., 14:44
На спортивному майданчику у парку Перемога, що встановлений влітку в рамках соціального проєкту Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України», тренуватися стане цікавіше. Сьогодні тут були встановлені інтерактивні таблички з детальними інструкціями щодо ефективного виконання вправ на спортивних спорудах.
23 Листопада, 2021 р., 17:59
Сьогодні під головуванням заступника міського голови Любові РОГИНСЬКОЇ відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті. На засіданні розглянуто питання щодо порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству та посилення співпраці у випадку виявлення таких фактів.
23 Листопада, 2021 р., 17:51
Цей заклад освіти нещодавно був переведений на опалення пелетами. Для цього встановлено новий сучасний котел, відповідно до вимог модернізовано котельню і зроблено під’їзд до неї. «Це все робиться на перспективу. Будуємо, аналізуємо, куди направляти бюджетні кошти у наступному році»,- зазначив Володимир Миколайович. Валерія Мураєва підкреслила: «Це серйозний крок вперед. Видно, що у Вашій ОТГ діє проєктний, комплексний підхід до вирішення нагальних питань. Хочу запевнити, що обласна рада завжди буде на боці наших ОТГ».
23 Листопада, 2021 р., 17:44
Сьогодні міський голова Володимир БЄЛИЙ взяв участь у нараді з питань щодо підключення громади до Єдиного Електронного сервісу. Нарада проходила за ініціативи Харківської обласної ради та за підтримки Богодухівської районної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.