Богодухівська міська рада

Харківська область

Новини

Дата: від до Скинути
11 Листопада, 2021 р., 14:15
Роботи з благоустрою в громаді не припиняються ні на день. 
11 Листопада, 2021 р., 11:34
Сьогодні вранці отримали повідомлення від Національної служби здоров’я України, що додаткова угода за договором пакету 31 «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2» укладена.
10 Листопада, 2021 р., 16:18
Адже від цього залежить формування тарифів на послуги, і розмір витрат бюджету. Завдання міської влади - намагатися максимально знизити собівартість послуг, зокрема водопостачання, шляхом зменшення в них частки вартості електроенергії. «Коли постало питання щодо підняття тарифу на воду у зв‘язку з подорожчанням електроенергії, депутати мене підтримали і погодили рішення про виділення коштів для придбання 2-х сонячних станцій для КП «Богодухіввода», за що я їм щиро вдячний», - сказав Володимир Бєлий.
10 Листопада, 2021 р., 13:09
Міський голова Володимир БЄЛИЙ на місці провів робочу нараду із заступниками В. Стойчиком і Р. Рябкою, начальником КП «Господар» А. Рижонковим.
10 Листопада, 2021 р., 13:02
Цьогоріч текстом диктанту став твір Юрія Андруховича «Слідом за пам’яттю», який прочитав в прямому ефірі сам автор. За його словами, доєдналися до всеукраїнського радіодиктанту у соцмережах понад 60 тисяч людей.
10 Листопада, 2021 р., 12:38
Працівниками ДЮСШ вкотре замінено пошкоджені ділянки металевої огорожі та поновлено розмітку покриття.  На превеликий жаль, чомусь у нас склалась сумна тенденція:  все, що робиться для людей, часто сприймається як чийсь обов’язок, а надбання та матеріально-технічна база громади, зокрема спортивна, часто піддається руйнівним діям з боку окремих мешканців нашого міста.
10 Листопада, 2021 р., 08:30
Богодухівська міська рада Харківської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Сазоно-Баланівського старостинського округу.
09 Листопада, 2021 р., 16:21
Богодухівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості надає перелік програм курсів цільового призначення, за якими можливо пройти навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ  в рамках реалізації проекту «Навчальна платформа служби зайнятості для громад».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.