Богодухівська міська рада

Харківська область

Традиційно весняної пори ми проводимо двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану на території населених пунктів нашої громади

Дата: 25.03.2024 16:20
Кількість переглядів: 39

Фото без описуВідповідне рішення про проведення цьогорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою прийнято на засіданні виконавчого комітету Богодухівської міської ради  21 березня 2024 року.

Метою проведення даного двомісячника з благоустрою є забезпечення утримання територій населених пунктів Богодухівської громади у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та естетичного вигляду об’єктів благоустрою.

Чистота й порядок у рідному місті, селищі, селі завжди були справою не лише комунальних служб, але і усієї громади.

Богодухівська міська рада та її виконавчий комітет запрошує підприємства, установи, організації незалежно від форми власності, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, суб’єктів підприємницької діяльності, жителів Богодухівської територіальної громади прийняти участь у двомісячнику з благоустрою.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї та вулиці. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця. Йде війна, але це наш дім і ми повинні про нього дбати. Наші Герої повертатимуться в чисту та охайну громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.